djoleterza 6 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Interesuje me gde mogu da iznajmim binu,.. neke manje ili srednje velicine,na 1 dan tj 2 sa montazom . I koliko bi to moglo da kosta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U kom mestu? Mi smo u Požarevcu iznajmljivali od Doma omladine pristojno ozvučenje i rasvetu za male pare, čini mi se 10000 dinara, a bina je bila betonska. Prevoz opreme je bila naša obaveza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 24, 2011 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su na moto skupovima bine bile kamionske prikolice... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 24, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalne bine, ozvucenja i rasveta: 064/322-89-30 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 25, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan 064 8364 830 - Zlatko. Ovo je moj kolega koji se bavi tim izdavanjem bine i ozvucenja, pozovi pa se raspitaj za detalje! Poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako su te bine i dalje skupe kao i do sad,najjeftinije vam je da uzmete skelu i napravite binu kakva vama odgovara,jeste da zahteva malo angazovanja,ali i ustedi dosta novca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su na moto skupovima bine bile kamionske prikolice... TO! Ja se nasvirao na prikolicama godinama, 90-ih. RnR! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoleterza 6 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan U kom mestu? Mi smo u Požarevcu iznajmljivali od Doma omladine pristojno ozvučenje i rasvetu za male pare, čini mi se 10000 dinara, a bina je bila betonska. Prevoz opreme je bila naša obaveza. Dolovo,selo blizu Panceva.. Mk Ghost Riders ogranizuje II moto susret, ali nemamo binu, pa sad trazimo nesto jeftino .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dolovo je puno poljoprivrednika, parkirate dve velike prikolice jednu pored druge, spustite stranice (pre parkiranja) i vozi (hoću reći sviraj) Miško Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoleterza 6 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolovo je puno poljoprivrednika, parkirate dve velike prikolice jednu pored druge, spustite stranice (pre parkiranja) i vozi (hoću reći sviraj) Miško To nam je krajnja opcija... Bina je ipak Bina No,videcemo sta ce biti.. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 27, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedna ok varijanta 064/1914606 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoleterza 6 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gvozdene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ima par sistema i u Uzicu 060/511-5942 Stevan Bine, Rasveta, ozvucenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...