NeNikolaATX 0 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna visinu sedista kod tomos atx-a i da li mogu da ga vozim sa 190? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio ranije, visok sam 175cm i bilo je ok... Mislim da neces imati problema, najbolje bi bilo da probas, pa da vidis sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 24, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da nabudzis amortizere od APN-a pa ce biti vislji (ovo sam iamo ali su previse trvrdi svaku rupu osecas) ili da njegove oreginal podignes sa metalnom plocom (i to sam vidjao) pa ce biti koliko toliko prihvatljivo za tvoju visinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeNikolaATX 0 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha..a kako mislis podignes sa plocama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoboy 2 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao ctx a oni su tu negde,i nisam imao problema,a i ja sam malo povisi-195 Ali slazem se ako ti je nizak mozes da nabudzis amortizere. Ja sam svoje nastavljao i nisam imao problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...