Yankiee 104 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vozim auto vec 25 godina odnedavno i motor uvek kad vidim motor da ide u susret pustim ga da prodje jer mu ne mogu proceniti brzinu kocenje itd. Nema dana da mi neko ne isece put kad sam na motoru jos se gledamo u oci i opet . Znaci ne mogu da verujem !?!? sta je u tim glavama ja stvarno ne kontam ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 23, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Navikni se i pazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan svima govorim da kad vozis motor moras da razmisljas za najmanje dvojicu. sebe i jos jednog a cesto i vise drugih... surova ali ipak nasa realnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4370 Napisano Maj 23, 2011 Ne silazi, 6673 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta je, obest, bahatost, kompleksi, isfrustriranost, ...niz dijagnoza koje mogu ugroziti glavu. Kolima verovatno nisi primećivao toliko jer dosta toga prođe zato što siledžije ne idu na auto, a na meso se uopšte ne obaziru. Uvek ono, a motor, mora da stane inače će da izvuče deblji kraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta je, obest, bahatost, kompleksi, isfrustriranost, ...niz dijagnoza koje mogu ugroziti glavu. Kolima verovatno nisi primećivao toliko jer dosta toga prođe zato što siledžije ne idu na auto, a na meso se uopšte ne obaziru. Uvek ono, a motor, mora da stane inače će da izvuče deblji kraj. Bas tako; za vecinu tih likova, cinjenica da su okruzeni limom, je jedina prilika da makar jednom u zivotu budu "jaci" (ili kad bije zenu ili decu). Hebesh zapad ali kad sam god tamo, svaki put uzivam da gledam kako prze ljudi s motorima kroz grad ili prolaze izmedju automobila na auto putu jer znaju da niko ne menja trake bez gledanja u retrovizor i da niko ne oduzima namerno prednost sto je na nasim prostorima uobicajeno. Prosto sto nas boli q... za bliznje i sto nam je parce lima najcesce produzetak polnog organa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1410 Napisano Maj 24, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo luda i jako zavidna nacija. Krivo im je sto nemaju para a mozda ni muda da voze motore a potajno im cure bale kad god koji vide. Najvise izgore jer znaju da ti zavrsavas posao za 10 min a oni za sat vremena. KRIVO IM JE 100%. I kad naidjes na takvog majmuna i oci ukrstis sa njim,znaj da mu je u glavi: "Ma sta ja ima da ga pustam,nisu oni sveci da ih ja propustam,malo sto mi u gradu svaki put motor stane ispred mene(a ja balavim)cekam u koloni satima,nek kochi,jebiga,ajd sad da te vidim,KO JE JACHI." I tako 90% tih majmuna razmislja a nahebu momci ni krivi ni duzni. I uvek je kriv motorista,lud,vozio brzo. Ja na NBGDU svaki dan prolazim pored buvljaka na onom sirokom bulevaru i vozim 60km/h. Znate li koliko kola pored mene bukvalno proshisa sa 90-100km/h? Gomila,tako da ako vozim polako osecam se ugrozenim.I onda motorista kriv,brz,nestrpljiv. I da te ne daj Boze neko pokupi,sta mislite ko bi najebao? Motorista,baska kod drotova,baska po novinama,jer svi staju u zastitu obicnom gradjaninu i tese ga da ga ne bi grizla savest kako on nije bio kriv sto je zgazio motoristu,eto,svaki dan ginu,ne daj da te grize savest,ko ga hebe kad je seo na motor i sl.sam je izazivao djavola. Uf,olupacu tastauru skroz,mnogo me nervira nepravda prema motoristima i koliko se staje u zastitu vozacima automobila a na motoristima se pridaje minimum paznje,kako medijski,tako i u saobracaju. Ajd pogledajte malo u tu evropu i vidite da li se dogodi da kaze da neko nije video motoristu,da tamo neka plava cjurka stane na sred tvoje trake i ceka da je udari motorista zato sto se ona uplasila,sminkala,doruckovala ili sta vec. Da li tamo neko izgurava motoristu zato sto mu zena nije dala? Toga tamo nema,oni cuvaju jedni druge i svesni su sta znachi zivot. Imaju i mesta u zatvorima pa i svoj dupeta chuvaju. Uzas,pisao bi jos kilometrima ali pop....de nacisto. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1410 Napisano Maj 24, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos i ovo: Ovde ce se situacija popraviti kad se u osnovnu skolu uvede umesto domacinstva saobracajno obrazovanje a vozachki ispit bude pripremao tri godine u auto shkolama. Auto shkole. E kad ih pomenu.To je industrija za prehranjivanje zaposlenih u istim a ne za obrazovanje. Retke su one gde ce te nauciti da vozis.Sve se radi po sablonu.Evo ti testovi a ako ne kapiras,nauci gde koji x da stavis napamet,izvrti se malo na parcetu parkinga a ako ne mozes da polozis,pa tu je uvek koji zelembac da resi sve to. Tek kad mladi narastaj posle saobracajnog obrazovanja sedne za volan,tad ce moci da se ocekuju promene.Pre toga nikako. Evo primer nase mlade ucesnice u saobracaju: -Plavusa sa shiskama do ociju,pezo 206 CC bordo metalik kabriolet,vozi i u krilu joj neka dzukela isfrizirana a ona telefonira. Video rodjenim ochima. I kako ona da zapazi motoristu. Ali ona je vozila polako,sa telefonom u ruci,sa drugaricom na vezi,sa dzukelom koja je lajala na sve zivo kroz prozor.Po mojo proceni,godina18-19. UZAS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Jos i ovo: Ovde ce se situacija popraviti kad se u osnovnu skolu uvede umesto domacinstva saobracajno obrazovanje a vozachki ispit bude pripremao tri godine u auto shkolama. Auto shkole. E kad ih pomenu.To je industrija za prehranjivanje zaposlenih u istim a ne za obrazovanje. Retke su one gde ce te nauciti da vozis.Sve se radi po sablonu.Evo ti testovi a ako ne kapiras,nauci gde koji x da stavis napamet,izvrti se malo na parcetu parkinga a ako ne mozes da polozis,pa tu je uvek koji zelembac da resi sve to. Tek kad mladi narastaj posle saobracajnog obrazovanja sedne za volan,tad ce moci da se ocekuju promene.Pre toga nikako. Evo primer nase mlade ucesnice u saobracaju: -Plavusa sa shiskama do ociju,pezo 206 CC bordo metalik kabriolet,vozi i u krilu joj neka dzukela isfrizirana a ona telefonira. Video rodjenim ochima. I kako ona da zapazi motoristu. Ali ona je vozila polako,sa telefonom u ruci,sa drugaricom na vezi,sa dzukelom koja je lajala na sve zivo kroz prozor.Po mojo proceni,godina18-19. UZAS A ti je gledaš sa sve kučencetom i telefonom i misliš u sebi: umesto što si sela u to bolje da te stavim na .... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1410 Napisano Maj 24, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos i ovo: Ovde ce se situacija popraviti kad se u osnovnu skolu uvede umesto domacinstva saobracajno obrazovanje a vozachki ispit bude pripremao tri godine u auto shkolama. Auto shkole. E kad ih pomenu.To je industrija za prehranjivanje zaposlenih u istim a ne za obrazovanje. Retke su one gde ce te nauciti da vozis.Sve se radi po sablonu.Evo ti testovi a ako ne kapiras,nauci gde koji x da stavis napamet,izvrti se malo na parcetu parkinga a ako ne mozes da polozis,pa tu je uvek koji zelembac da resi sve to. Tek kad mladi narastaj posle saobracajnog obrazovanja sedne za volan,tad ce moci da se ocekuju promene.Pre toga nikako. Evo primer nase mlade ucesnice u saobracaju: -Plavusa sa shiskama do ociju,pezo 206 CC bordo metalik kabriolet,vozi i u krilu joj neka dzukela isfrizirana a ona telefonira. Video rodjenim ochima. I kako ona da zapazi motoristu. Ali ona je vozila polako,sa telefonom u ruci,sa drugaricom na vezi,sa dzukelom koja je lajala na sve zivo kroz prozor.Po mojo proceni,godina18-19. UZAS A ti je gledaš sa sve kučencetom i telefonom i misliš u sebi: umesto što si sela u to bolje da te stavim na .... Ha,ha,ha,sa sve kuchencetom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Jos i ovo: Ovde ce se situacija popraviti kad se u osnovnu skolu uvede umesto domacinstva saobracajno obrazovanje a vozachki ispit bude pripremao tri godine u auto shkolama. Auto shkole. E kad ih pomenu.To je industrija za prehranjivanje zaposlenih u istim a ne za obrazovanje. Retke su one gde ce te nauciti da vozis.Sve se radi po sablonu.Evo ti testovi a ako ne kapiras,nauci gde koji x da stavis napamet,izvrti se malo na parcetu parkinga a ako ne mozes da polozis,pa tu je uvek koji zelembac da resi sve to. Tek kad mladi narastaj posle saobracajnog obrazovanja sedne za volan,tad ce moci da se ocekuju promene.Pre toga nikako. Evo primer nase mlade ucesnice u saobracaju: -Plavusa sa shiskama do ociju,pezo 206 CC bordo metalik kabriolet,vozi i u krilu joj neka dzukela isfrizirana a ona telefonira. Video rodjenim ochima. I kako ona da zapazi motoristu. Ali ona je vozila polako,sa telefonom u ruci,sa drugaricom na vezi,sa dzukelom koja je lajala na sve zivo kroz prozor.Po mojo proceni,godina18-19. UZAS Te devojke znaju samo za .!. i nista vise, domacice buduce... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jako malo je zaista zavidnih, uglavnom je slucaj da lose procene svoje sposobnosti i daljinu motora ili staro dobro "on je na motoru,slabiji je, nek se on pazi" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan upravu ste svi ! samo mi zao sto tad posto sam sa obe ruke na kormanu , kocim skrecem gledam gde cu ko je iza ispred sa strane razmisljam 300 na sat a vozim 50 60 sto ne mogu bar srednji prst da im pokazem a ne cuju me kad ih psujem !!! da bar moze da izleti neki sklopivi bildbord iz bisage sa primerenim tekstom za svaku situaciju . Nista sto rece neko ''vozi za njih trojicu'' ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jutros opet !!!! Lik mi preseca put iz suprotne strane ulazi u ulicu levo i jos staje na sred moje trake jer je bila guzva u ulici a dete mu na mestu suvozaca ! Znam sta cu ! Od sada snimam pa da gledamo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Maj 25, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras da snimas. Svi mi vec dugo sjedimo u istom kinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...