nntom 1540 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kud nestade moj text sa slikama i postovi ostalih? Sta se to desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Jun 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio sam Muljaza da sve postove oko ponovnog okupljanja prebaci u temu drugo okupljanje Maxi Scooter Cluba da se ne bi polemisalo o tome u 4 teme. E sad nisam siguran da li je i tvoj post o Lisinama trebao ići tamo ili da ostane kao predlog za izlet i vožnju. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nek premeste i ovu sekciju IZLETI I PUTOVANJA u - kantu. Ne vidim kakve veze Maxi scooter klub ima sa putovanjima i predlozima za marsrute i nisam ocekivao da se nesto cemu je mesto upravo ovde premesta. Izgleda da sam ja sa svojim trudom koji sam ulozio da predstavim jednu destinaciju stvarno nebitan i da ova sekcija IZLETI I PUTOVANJA nema pojma sa tematikom kojom se bavi ovaj forum i da je treba ukinuti na svim svetskim forumima i podforumima. To je moja tema i moj trud i zelim da se stavi tamo gde je i bila postavljena. Ako joj nije mesto u predlozima za putovanja, onda sa mnom nesto nije u redu. Nemojte ovo da shvatite licno jer sve vas veoma uvazavam i postujem. Ali ovo sam ja shvatio licno, takav sam, i moz ga jebat. Mozete i izbrisati temu jer ja ionako ne idem, ali postavio sam je i ilustrovao zbog vas, cimao Lalajka da mi posalje track log Kucaja da bi bilo ispunjenije vreme kvalitetnim sadrzajima, potrosio 5 sati... Pozdrav, skuter deka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Jun 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešo nemoj se duriš odma'. Ja sam kriv, zamolio sam čoveka da predloge oko drugog okupljanja stavi sve u jednu temu. Sad ću ga zamoliti da tvoj predlog vožnje za Lisine vrati gde mu je mesto. Nema potrebe da se briše tema kad si je onako lepo predstavio a i ima zainteresovanih koleZa za Lisine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan samo bez nervoze i ljutnje ,ipak je cilj svega ovoga lepo druzenje a ne napetost i tenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Jun 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam PP uredniku da vrati post gde mu je mesto. Izvinjavam se - nije bilo zle namere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam PP uredniku da vrati post gde mu je mesto. Izvinjavam se - nije bilo zle namere. Naravno Alexa. Vec si me SMS-ovao zbog ovoga i redu je, znas i sam. Urednici su tu da ispravljaju nepravilnosti , a ne mi. Ti to radis tako malo ponesen lepotom svega ovoga i ponekad se i zaletis. Ovde nepravilnosti nije bilo i nije bilo nikakvog razloga da se stvari komplikuju. A sad idem da se utoplim jer sam zaboravio kisno odelo , a vozio sam se po gradu i pokiso ko mis. PozdraF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan samo bez nervoze i ljutnje ,ipak je cilj svega ovoga lepo druzenje a ne napetost i tenzija ma pusti to, nego cobe, ides li sa Lalajkom i ekipom u Bugarsku i ona jezera? To je extra extra tura ! Mogao bi i onaj Alexa iz Zablja da se malo provoza. Vas dvojica imate jake masine pa malo da ih produvate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Jun 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ta tura će morati da ide bez mene. Rado neki drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ogromnu zelju ali zbog ogromnih obaveza na poslu ne mogu da priustim sebi toliko slobodnog vremena :-((((( i veoma sam tuzan zbog toga .ove nase ture na dan ,dva mi najvise odgovaraju da malo izbistrim glavu i odmorim se od svakodnevnice ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 25, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Urednici su tu da ispravljaju nepravilnosti , a ne mi. Zbog guzve oko zavrsavanja faxa,ne stizem svaku temu da prelistam sve postove,tako da najbolje da mi pustite ovde pp ili "prijavite" nesto,jer to obavestenje dobijam na mejl/telefon,pa mogu da reagujem.Ako ja ne stignem,tu je Vam je i koleza Muljaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan pa jel se ide na lisine i na drugo maxi skuter okupljanje ili ne i kada je datum koji ce biti predlog za moguce okupljanje ???a ne znam zasto ti neso ne ides ?zato sto si ljut ili te nesto drugo sprecava??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan pa jel se ide na lisine i na drugo maxi skuter okupljanje ili ne i kada je datum koji ce biti predlog za moguce okupljanje ???a ne znam zasto ti neso ne ides ?zato sto si ljut ili te nesto drugo sprecava??? Trenutno pizdim sto nisam mogao da idem na Bajk rok misiju u Kosovsku Mitrovicu !!! Sto se tice Lisina, sprecava me samo nemanje novca. Alexanto dobro zna koliko me molio da dodjem u Zabalj i priznajem da sam otisao samo zbog njega i njegove velike zelje da ja prisustvujem. Kao sto sam i napisao tamo, predlog datuma za Lisinu i eventualno izvor Grze je samo template kako treba da izgleda ideja za neku destinaciju. Na vama mladima je da da se organizujete, a ja cu da se shlepam kad mogu. PS a sto bar ti ne ode Kosovsku Mitrovicu ? pozdrav cobe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Jun 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da zapucam za Lisine jedino u nedelju 3. jula. U subotu ne mogu. Ako bude zainteresovanih - pridružujem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan NNTOM: "Trenutno pizdim sto nisam mogao da idem na Bajk rok misiju u Kosovsku Mitrovicu !!! " Evo ti malo da te mine zelja: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67653-bike-rock-misija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam otisao zbog obaveza koje sam imao kuci jer sam morao da pomognem mojima nesto da urade pa zato nisam otisao a zelja je bila velika !!!! ja sam raspolozen da organizujem sve za nedelju 3.7 samo da se ostatak ekipe izjasni sta bi hteo da ruca i kakav plan da bude ,kada se stize u despotovac,gde se nalazimo sa vama koji krecete iz bg,gde se sve vozimo i u kojoj duzini i tako te detalje .ja bih sa nekim iz kg(panta,neci) mogao u toku nedelje da se provozam do tamo i sve lepo na terenu isplaniram pa o tome obavestimo ostatak zainteresovanih ovde i dogovorimo se u detalje o svemu ....a neso nemoj da kvaris druzenje nego u nedelju pravac despotovac da se druzimo lepo kao u zablju ...maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan a posto je neso vec bio u ovim krajevima mislim da bi bilo najlepse da on kao najstariji napravi plan i program desavanja i da ga svi ovde zajedno razradimo i podjemo u nedelju svi skupa i lepo se provedemo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan88 0 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Piaggio Sfera 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja, ako me primate u drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 26, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da te primamo u društvo Ocemo onda za 3.7. da planiramo voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Srce kaže da ali prednja guma kaže ne.... Mrzim kada ovo pišem, ali znaću za par dana da li da računate na mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih mogao 3.7 da se iskombinujem samo bi trebalo da se prebrojimo koliko nas ima i ja bih se potrudio da organizujem hranu i pice za sve zainteresovane clanove koji bi dosli na lisine ... tako da prebrojavanje moze da pocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan NNTOM: "Trenutno pizdim sto nisam mogao da idem na Bajk rok misiju u Kosovsku Mitrovicu !!! " Evo ti malo da te mine zelja: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67653-bike-rock-misija/ Joj Hogare, nemoj to da mi radis ! Mnogo mi je krivo sto nisam mogao da odem . Bas sam slepac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan a posto je neso vec bio u ovim krajevima mislim da bi bilo najlepse da on kao najstariji napravi plan i program desavanja i da ga svi ovde zajedno razradimo i podjemo u nedelju svi skupa i lepo se provedemo .... Hvala ti cobe sto zoves druze, ali kao sto kaze djuxy, srce kaze da, a dzep kaze ne i do mojega. A bili su mnogi tamo, pa evo bio je i Alexanto pa neka on organizuje sve. Ja stvarno ne mogu jer dinara nisam zaradio ovaj mesec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog predloga prvo sam mislio da odemo malo do Egipta, i provozamo se po pescanim dinama cuo sam da su tamo neke demonstracije pa mozemo i da ih zaobidjemo , i resih da probamo malo da Grcke... kad oni smaraci zatvorili granicu i hoce da idemo preko neke tamo Bugarske gde bi smo se naravno izgubili... razmisljao sam da odemo i do mora i da svratimo do Ostroga preko Bosne... ali sam shvatio da ovo treba da bude opustena voznjica, i da je sve ovo pomalo daleko za rostilj varijantu pa se slazem da odemo do Lisina i tamo razmotrimo o mugucim varijantama... LISINE 03.07 Maxi pozdrav :zdravo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nešto gledam ovu tvoju zadnju sliku... Ako ikad budeš snimio kompakt CD za Grand ovo bi ti bilo idealno za omot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...