Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• Aleksandar Gal, 88 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6

Muzljanac malo pre sam pogledao na oficijalnom sajtu za taj motor pise SOCH agregat,ma da i ja mislim da bi trebalo da je DOCH. Ma da sve ti je jedno kad crkne crko je :D Pokazao se bolje od svih kineza zajedno. Nisam imao prilike da ga vozim. Vidi druze na ovom forumu pokusaj da nadjes nekog ako ima takav motor ili slicno. Pa se raspitaj. Posto tesko da neko u ovoj temi zna bilo sta o tom motoru. Ai motor je jako redak 1zvizduk.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 251 postova

Da li u pulsera 200 ide Hf 131 ili Hf 132 ? sad sam izvadio filter iz motora i u pitanju je hf 131 ,a pre bih rekao da ide hf 132.razlika je samo u duzini ,prvi je 40mm a drugi 55mm?

Kakav je dihtung na poklopcu uljnog filtera ? kod mene je prstenast i nema nikakvih rupa sem one 3 za sarafe ,a cini mi se da bi trebao da ima jos 3 rupe kuda ulje prolazi. Na koliko se steluju ventili na istom motoru?

• ★★★★★, 654 postova

Da li u pulsera 200 ide Hf 131 ili Hf 132 ? sad sam izvadio filter iz motora i u pitanju je hf 131 ,a pre bih rekao da ide hf 132.razlika je samo u duzini ,prvi je 40mm a drugi 55mm?

Kakav je dihtung na poklopcu uljnog filtera ? kod mene je prstenast i nema nikakvih rupa sem one 3 za sarafe ,a cini mi se da bi trebao da ima jos 3 rupe kuda ulje prolazi. Na koliko se steluju ventili na istom motoru?

HF132 иде у пулсера, ја сам ставио MF132 мислим да су исти..

• Akvarista u pokusaju, 142 postova
  • Motocikl: Suzi nudista SV650 '09

Druze,ovde imas sve sto te zanima:

http://jamestowncomputer.com/app/download/6531473904/XF_XP_200_Service_Manual_English_Version.pdf

• Zainteresovan, 654 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

da li mozda postoji mogucnost kupovine novog qingq-ja od 125 GY kod nas negde u srbiji???

Video sam u Novom Sadu u Bajci Zilinskog jedan bio izlozen, bele boje je samo ne znam jel nov ili stoji par godina

• ★★★★★, 654 postova

da li mozda postoji mogucnost kupovine novog qingq-ja od 125 GY kod nas negde u srbiji???

Video sam u Novom Sadu u Bajci Zilinskog jedan bio izlozen, bele boje je samo ne znam jel nov ili stoji par godina

Нема ту, тај бели је 200сс.

• Svrati ponekad, 251 postova

Druze,ovde imas sve sto te zanima:

http://jamestowncomputer.com/app/download/6531473904/XF_XP_200_Service_Manual_English_Version.pdf

Hvala :D

• Svrati ponekad, 153 postova
  • Motocikl: yamaha xt600

Pukla su mi 4 srafa na zadnjem tocku koja drze lancanik uz tocak,uz njih mi treba i guma tj silen blokovi ilik ublazivac trzaja.Onaj uvoznik trazi 50 evrica za to.U masstehniku kazu da nije isto resenje kod pulsara. Jel ima neko ideju kako da se resi to tj gde da nadjem delove,da ne dajem onom strucnjaku 50 eura za 4 srafa i gumice.U pitanj i je 125 sm qinqi disk pozadi.

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Pukla su mi 4 srafa na zadnjem tocku koja drze lancanik uz tocak,uz njih mi treba i guma tj silen blokovi ilik ublazivac trzaja.Onaj uvoznik trazi 50 evrica za to.U masstehniku kazu da nije isto resenje kod pulsara. Jel ima neko ideju kako da se resi to tj gde da nadjem delove,da ne dajem onom strucnjaku 50 eura za 4 srafa i gumice.U pitanj i je 125 sm qinqi disk pozadi.

silen blokove je nama scuba od neke gume sekao i pravio za neke smeshne pare... a shrafove u bilo kojoj boljoj shrafovskoj robi imash da kupish, ponesi shraf sa sobom i matica obavezno sa onom plastikicom za neodvrtanje shrafa (ne znam tachan naziv)

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Hvala Charlie.Kako da narucim ja silen blok kod scube?

eh to je sada nemoguche jer izgore labos, al to sam chisto rekao da imash na umu da mozhesh takvu kombinaciju da napravish.

daj neke dimenzije silent blokova da pogledam.

negde sam ih bio nashao da se kupe za ok cifru

edit:

evo ovaj ima neke silent blokove

http://www.kupujemprodajem.com/NAJPOVOLJNIJI-DELOVI-za-kineske-skutere-2770450-oglas.htm

ovi takodje

http://skuterdelovi.com/index.php?link=novidelovi&ndelovi=kineske&valuta=euro

mislim ovo ti je sad napamet, morash da izmerish te silene da znash shta trazhish. al tek kad smo zavrshili taj tochak ja sam ih negde nashao za lupichu 100din/kom ima tome 3 godine..

• Svrati ponekad, 312 postova

Za sve koji traze lanac, zovnite coveka ili posaljite sms i trazite lanac 428 korak, prebrojite karike na svom lancu i toliko porucite, mislim da ce oko 2000 din biti cena, narucivao neko od kolega ranije.

Miki Jawa 062/1 344 360

Molim i drugi put0takoje.gif

PROBAO DA SAKRIJEM BROJ ALI NESTO MI BAGUJE TA OPCIJA..

Samo da dodam novi broj telefona posto ovaj gore nije vise aktivan.

063-866-42775 Miki Jawa

Ima 3 opcije:

- indijski : oko 9 EUR

- ceski crni: oko 10-11 EUR

- ceski zlatni: oko 15 EUR

Na sve ovo dodajte 2-3 EUR za produzavanje lanca jer originalnih 134 zgloba nije dovoljno za nase motore.

• We make noise, 120 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125 Honda 80

Pozdrav svima, da li neko zna jel ima u Beogradu negde da se kupe paknovi za pulsera 125? ili ipak moram da ih narucujem.. I da li je pametno da pokusam da mu stavim ksenon svetla?

• ★★★★★, 654 postova

Pozdrav svima, da li neko zna jel ima u Beogradu negde da se kupe paknovi za pulsera 125? ili ipak moram da ih narucujem.. I da li je pametno da pokusam da mu stavim ksenon svetla?

Можеш убацити Bi-Xenon 35w немој стављати онај од 55w да ти не би истопио фар или неке конекторе, прекидач.

• We make noise, 120 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125 Honda 80

Можеш убацити Bi-Xenon 35w немој стављати онај од 55w да ти не би истопио фар или неке конекторе, прекидач.

e to mi treba, hvala druze

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Yamaha xt 125x

interesuje me yamaha xt 125 x (supermoto) kakvi su motori ,kvalitet i da li imaju snage? izvinite ali ako je ovo pitanje za neku drugu temu reci te mi posto nisam video gde bi mogao da pitam i da brzo dobijem odgovor pozzz

• U prolazu, 4 postova

interesuje me yamaha xt 125 x (supermoto) kakvi su motori ,kvalitet i da li imaju snage? izvinite ali ako je ovo pitanje za neku drugu temu reci te mi posto nisam video gde bi mogao da pitam i da brzo dobijem odgovor pozzz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja