Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

najlakse bi ti bilo da ga skines, pa ga bacis na jedan sto i nabavis 2 ona tanka tanka španera, provuces i stezes kolko mozes da se skupi.... onda fino zavrtis ove prstenove dok ne stisnu oprugu pa uzmes jedan srafciger i cekic da to dobro stegnes, samo nemoj prejako da udaras da ne bi sjeba ove zazore na prstenove... i jos jedna stvar, vidis li ispod prstenova ovo ispupcenje sa metalnom kapiicom, to moze bit ventil ka gumu za pumpanje, na kompresor i da se stvrdne malo... ali nisam siguran samo mi tako izgleda :D

taj ventil ispod prstenova, ja mislim da se tu sipa ulje u amortizer

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ★★★★★, 654 postova

taj ventil ispod prstenova, ja mislim da se tu sipa ulje u amortizer

Ма није ни битно, треба само опруга да се стегне, јер је скоро до краја отпуштена, има само два круга навоја изнад прстенова.

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Imam ja taj kljuc, ostao mi je od quinqgia, samo od njega nemas vajde dok je amortizer na motoru, jer nema dovoljno mesta da mu se pridje. Ako neces sve da skidas, tup srafciger, bas tup srafciger, cekic i polako kuckas na prstenovima. PRvo gornji da popusti, pa onda donji kolko mislis da ti treba, pa opet gornji za kontru.

• Andragog, 5040 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Mozes i sa vecim srafcigerom i cekicom da zavrsis posao. Stegni koliko moze i to je to. Ako je mnogo tvrd, malo popustis.... :lol:

• ★★★★★, 654 postova

Mozes i sa vecim srafcigerom i cekicom da zavrsis posao. Stegni koliko moze i to je to. Ako je mnogo tvrd, malo popustis.... :lol:

Хахах пробаћу тако, па ћу јавити дал сам успео :zdravo:

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03

@jovica b slucajno, pokupio negde izmedju Beocina i Kamenice, nedelja predvece, vec momacki hladno, prava zabava. Ovo je slikano kad sam krenuo da izvlacim ekser 1hmm.gif, reko nece mi verovati kako se savrseno namestio. Unutrasnja guma morala da se menja naravno. Iskreno jos nisam smislio sta da nosim sa sobom kad mi se ovako nesto ponovi. Ako spakujem kompresor, dva mala pajsera, unutrasnje gume dve... treba mi kofer samo za to, oni sprejevi kolko znam nece bas da pomognu ako imas unutrasnju. 0zbunjen.gif

Ја сам користио спреј а имам унутрашњу на Африци и могу ти рећи да је држао поприлици дуго, немој ме држати за реч али око два ипо, три дана. У питању је K2 "tire doctor" :)

• Podržavam 1

Hvala na odgovoru, na Super Teneri sada nosim sprej sa sobom na voznje do 100 km (prakticno mi je uvek u koferu), preko toga nosim sprej i obe unutrasnje, ako jedno ne radi drugo ce morati. Sad sam u potrazi za nekim kompresorom.

Ја сам користио спреј а имам унутрашњу на Африци и могу ти рећи да је држао поприлици дуго, немој ме држати за реч али око два ипо, три дана. У питању је K2 "tire doctor" :)

• ★★★★★, 654 postova

jel moze ovo sokocalo(200) da se koristi za Offroad? Blato,skakanje i te stvari?

Може, али питање је колико би издржао ;)

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

jel moze ovo sokocalo(200) da se koristi za Offroad? Blato,skakanje i te stvari?

morao bi malo da ga podignes oce da udari nekad od zemlju ako previse skocis ili bar da dotegnes amortizere ali onda bas i nije za te stvari ako je previse tvrd...ipak je to supermoto nije bas za stazu i za skakanje nego za grad i neki malo blazi offroad

pa sve zavisi sta tebi znaci blazi offroad :D 70 po dzombama,malo skakanje sa vremena na vreme,da ne zaboravim tockarenje :D

Ma to sve ide bez problema, nego kad sa 70kmh dok ides po dzombama i tockiras (na zadnem tocku), krenes da ga prebacis na prednji, da uradis stoppie, zbog jednog diska napred to zna da traje po sekund, nekad i dva, e tu se smoris skroz.

• ★★★★★, 654 postova

Ma to sve ide bez problema, nego kad sa 70kmh dok ides po dzombama i tockiras (na zadnem tocku), krenes da ga prebacis na prednji, da uradis stoppie, zbog jednog diska napred to zna da traje po sekund, nekad i dva, e tu se smoris skroz.

Ма нема везе што има само један диск напред, него је тај диск малог пречника па је зато мало теже урадити ''soppie''.

• Podržavam 1

• ★★★★★, 654 postova

Ево ако неког занима унутрашњост наших мотора и како они раде, нека погледа овај

. :zdravo:
  • Podržavam 1

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Qingqi 200QM

eo par slika :zdravo:

na prednjem

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p206x206/537242_3147909274658_891349687_n.jpg

na zadnjem

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/544841_2635402462308_11700988_n.jpg

a eo malo i kako moze da sluzi i po stazi

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010640_3331418902284_1026616553_n.jpg

nego mene zanima dal je ko stavljao nazad gumu 120/70/17? dal stane i da li se oseti neka razlika u voznji :neznam:

• ★★★★★, 654 postova

nego mene zanima dal je ko stavljao nazad gumu 120/70/17? dal stane i da li se oseti neka razlika u voznji :neznam:

Требало би да може стати 120 назад, видим да су људи стављали 100 напред уместо 110.

• YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250

Pozdrav, citao sam dosto o ovom GM200GY Supermotoru i vecina ga hvale. Mene zanima da li ima da se nadje nov i u kojim prodavnicama u Nisu? Imam jos jedno pitanje da li je izasla neka novija verzija od 2008-9 god. koja ima oba kociona diska a ne nazad dobos?

Pozz

• AMATEUR, 293 postova
  • Motocikl: Ma svasta:)

Svi modeli SM izvedbe of 2009 god. imaju disk kocnice na oba tocka.. Novi QM200GY samo kod Sprinta gde se zove Pulser 2 i kosta 1600E/ako ga ima/

Doticni posedujem i svakom preporucujem! Sve radi kao prvog dana..

• YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250

Ja sam pitao ovde za cenu motora http://www.sprintscooters.com/ i reko se mi oko 170k. Ali ne znam da li su mi rekli za QM200GY ili Pulsar 2. I ovde sam gledao ovaj

http://www.moto-berza.com/moto-katalog/qingqi-qm200gy-b-a--model-649/

sa slike se vidi da je dobos?

Novi QM200GY samo kod Sprinta gde se zove Pulser 2 i kosta 1600E/ako ga ima/

Nisam te svatio najbolje sta oces da kazes ima li ovaj QM200GY diskove napred i nazad?

Pozz

• ★★★★★, 654 postova

Тај што су ти рекли да је око 170 000дин има диск на оба точка и зове се Пулсер 2 (исти је као 200GY, само су мало пластике другачије...)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja