Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• Drug član, 1245 postova

Ako zelis SM verziju ima ih po oglasima, a ako zelis enduro verziju imas moju makinu u oglasima.

Inace, za to 150-200km bez problema, a brzina 100km/h, idealna. Taman da ti ostane malo ako treba da dodas u preticanju  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

prekjuche arnyman i ja iz NS do BG magistralnim, milina :)

dodushe one "trake" do indjije su nas izmaltretirale... i maaalko smo se smrzli :D

motor vredi svaki dinar ;)

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1

ako se neko voza ovih dana sa  QM200GY - B(A) po novom beogradu, nek mi posalje pp, pa cemo se dog da se vidimo. cisto da vidim uzivo kakav je motor...

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: Kymco Agility 125

Aj dog cemo se preko pp-a, mogao bih ja da dodjem do vozdovca, ili kad vec hoce jos neko da dodjemo onako djuture ispred zgrade da pogledamo moped  ;D

• Ducati Power, 813 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :)

Na Qingqi GY200 Cross sam ucio da vozim i polagao sam voznju. Po meni lep motor i dosta dobar.

Ako ikad budem prelazio sa skutera, znam sta cu prvo gledati :)

• Ducati Power, 813 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :)

Ajde predji odmah, da ti prodam ja moj motor  ;D

Video sam tvoj oglas al sam mislio da si vec prodao motor. Videcemo od sledece sezone ;)

• Drug član, 1245 postova

Ma gde sam prodao. Ono kad mi je bilo hitno, neko je mogao da uzme za smesne pare, bas sam hteo da spustim cenu, ali dzabe. Ako se ne proda uskoro, pada zimsko sredjivanje, pa ce biti na prodaju, od sledece jeseni  ;)

evo da vam se pohvalim, uzeo sam danas Qingqi 200GYBA SuperMoto, polovan :) jeste da je kraj sezone, ali neka njega kod mene... :D

iskreno, mnogo sam zadovoljan sa njim, jer sam presao 150km, bez problema, iako nisam vozio motor od kad sam polozio za A. iako me je kisa pratila skoro celim putem, iako sam se zaledio, izmamio mi je ogroman osmeh sa svojim zvukom i ponasanjem, a i performansama!

motor je za sad super, ali ima nekoliko stvari koje nisu u najboljem stanju (ipak je to polovan)...

da li bi mogao neko da mi kaze gde mogu da nabavim puz za kilometar sat? koje gume mi preporucujete da uzmem? posto su na njemu fabricke i ne verujem im bas... i fale mi 2 srafa sa bocnih maski odmah ispod sedista, pa ako neko zna mere, nek se javi :)

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6r SUZUKI DRZ 400 SM, hyosung gt 250

e i meni treba puz u prednjem tocku za isti motor ajde ako neko zna gde ga mogu kupiti nek javi hvala unapred

• Svrati ponekad, 330 postova
  • Motocikl: Black Adder F4isport

Ove srafove ispod sedista sam ja lepo skinuo 1 i otisao u obliznju radnju sa srafovima pokazao coveku i kupio par komada za svaki slucaj. Dimenzija se ne secam, al tako sam ja resio problem. A za puza cini mi se da Boban sajle mogu da rese problem, a znam i da su mi preporucivali nekog majstora u Brace Jerkovica koji nesto budzi taxistima one njihove kradokilometre. Raspitaj se malo na tu stranu, stvarno ne mogu da se setim preciznijih informacija.

• Drug član, 2265 postova

evo da vam se pohvalim, uzeo sam danas Qingqi 200GYBA SuperMoto, polovan :) jeste da je kraj sezone, ali neka njega kod mene... :D

iskreno, mnogo sam zadovoljan sa njim, jer sam presao 150km, bez problema, iako nisam vozio motor od kad sam polozio za A. iako me je kisa pratila skoro celim putem, iako sam se zaledio, izmamio mi je ogroman osmeh sa svojim zvukom i ponasanjem, a i performansama!

motor je za sad super, ali ima nekoliko stvari koje nisu u najboljem stanju (ipak je to polovan)...

da li bi mogao neko da mi kaze gde mogu da nabavim puz za kilometar sat? koje gume mi preporucujete da uzmem? posto su na njemu fabricke i ne verujem im bas... i fale mi 2 srafa sa bocnih maski odmah ispod sedista, pa ako neko zna mere, nek se javi :)

Gume uzmi Continental Conti Twist SM, namena im je bas za SM motore nize kubikaze, meka je smesa i trebalo bi dosta dobro da drze. Cena je oko 100e za par.

dakle, kako sednem na motor, zacuje se skripanje, isto i kad prelazim preko nekih vecih neravnina... kontam da je negde oko rama jer mi se cini da zvuk dolazi sa prednje strane, tj ne iz amortizera. motor je dugo stajao u garazi, vlasnik ga je malo vozio. da li ima neko neki predlog sta bi tacno moglo to da bude?

u pitanju je Qingqi 200 SuperMoto.

hvala u napred

Ove srafove ispod sedista sam ja lepo skinuo 1.

problem je sto meni fali sa obe strane, tako da ne mogu da skinem jedan kao uzorak.ali probacu neki ovako sraf da da uzmem meru.

@Blackbite

super, njih cu najverovatnije uzeti. reci mi samo kad ih budem menjao, jel mogu i tad da zategnem lanac, ili moram ici kod mehanicara posebno za zatezanje?

evo jedne slike sa juceranje voznje, tj dovozenja do stana :D

XWg3k.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja