barny 0 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao što i sam naslov kaže motor je na prodaju radi se o kawasaki zephyr 750 iz 1991 godine prešao je oko 25000 km prelakiran je stavio sam nove gume nove kočnice novi rezervar(stari je bio jako hrđav) opčenito motor je u ok stanju fergazeri očiščeni gore je nujima auspuh dosta sam se zimus igrao s njim i mislim da je sad sve ok prodao bih ga jer imam dva šteta da stoji u garaži a ne vozi se cijena je 3500 eura ako ga prodam,uzeću neki drugi i opet ispočetka nešto se popravljati mora... motor je u zagrebu sve su kombinacije moguće više slika možete vidjeti na oglasniku njuškalo i auti.hr samo upišite u tražilicu zephyr ne ide mi baš postavljanje slika... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23094 Napisano Maj 21, 2011 Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je standard u Hr. ali ovde (Srbija) za taj novac tesko... U svakom slucaju sretno. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno povozan lako upravljiv motor udoban za duze ture ali prijatelju ako stvarno mislis da ga prodas mislim da bi morao da malo porazmislis o korigovanju cene ........pogledaj malo oglase kod nas ali i prekooo......inace srectno sa prodajom...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Maj 22, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno povozan lako upravljiv motor udoban za duze ture ali prijatelju ako stvarno mislis da ga prodas mislim da bi morao da malo porazmislis o korigovanju cene ........pogledaj malo oglase kod nas ali i prekooo......inace srectno sa prodajom...... 'srbenda' znao sam da ces morati da se oglasis povodom Zephyra ,za cenu si potpuno u pravu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi imao malo samo vise zdravlja i da je samo neki kilogram laksi motor veruj da bi otisao preko'' i nasao lep primerak i vozio bi ga do kraja zivota ! Pravi MUSKI motor!! a za pametnog coveka ako ga ne tera u ''iber'' ima da ga sluszi do kraja veka...... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...