djiha 35 Napisano Maj 19, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa kisnim odelom iz LOUIS-a PROOF SPLASH II ? http://www.louis.de/...=208855〈=en Interesuje me koja velicina kisnog odela se uzima ako se jakna i pantalone nose 3XL ? Ako je i kisnjak 3XL da li moze da se obuce preko jakne sa protektorima? Problem je i kod visine, posto sam u nekim starim temama naisao na to da je XXL za osobe do 185cm, a ja imam dva metra i sumsku jagodu. Ako imate jos neki komentar ili savet slobodno recite, posto mi je ovo prvo kisno odelo koje uzimam i svako iskustvo mi je dobro doslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, treba ti 5xl. Ja imam 180cm i imam ixon kisno odelo 2xl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 19, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Odelo je, za svoju cenu, više nego dobro. Od gumiranog platna je i ne propušta na spojevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto takvo odelo i zadovoljna sam sa njime,uzela sam istu veličinu kao i jaknu ali imak ja nemam 2 metra i šumsku jagodu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Maj 19, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan @misko_kolo @sanja Hvala za preporuku Stigao mi odgovor i iz Louis-a : thank you for your email and your interest in our products. If you buy rain suit, then normally one size bigger then you normal suit will fit. That means normally size 4XL will fit for you, probably. with best regards Heike Lehmitz Njihov predlog je da se uzme kisno odelo za jedan broj vece, probably. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 19, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kišno odelo uzimaš u istom broju kao i normalno, jer je uvek malo veće. Ja nosim 3XL i kupovao sam ranije kišno odelo 5XL i bilo mi je ogromno. Nedavno sam kupio 3XL i pantalone su mi dobre, a gornji deo malo tesan na stomaku, ali za to je kriva veličina stomačine, ne odela. Ramena su OK i preko jakne. U oba navrata sam kupovao Proof, mada različite modele. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208869〈=en Mogu da izmerim ovo odelo, pa da ti javim dimenzije. Ovde imaš tabelu sa veličinama: http://www.louis.de/shop/groessen.php?GTYP=4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Maj 21, 2011 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan imam isti taj PROOF SPLASH II kisni kombinezon, visok sam 190cm i uzeo sam XXL i sasvim mi odgovara, naravno nosim ga preko jakne sa protktorima, nadam se da sam malo pomogao. Sto se tice kvaliteta nemam primedbi, vozio po najgorim kisama i nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bstefano 4 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1997 YZF600R Thundercat, 1994 GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo: Za 1.maj sam išao na Palić autoputem. Duvao je jak vetar. Imao sam gotetex odelo sa zimskom postavom i smrzao se. Na oko 60km od Beograda navukao sam navedeno kišno odelo i do Palića sam uživao. A što se veličine tiče OBAVEZNO jedan do dva broja veće (lakše se oblači i bolje čuva toplotu nego kada je "tesno"). Zameram samo trakama na nogavicama koje su simbolično prišivene i lako se cepaju ali superlepak rešava problem. Za preporuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...