ts.marko 26 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Uvezao sam je pre dva meseca iz Švajcarske, za svoju dušu. Međutim, iskrsle su neke druge stvari, tipa menjanja auta. Naravno, fali malo para. Motor je uvežen na moje ime. Ja promenio svećice, zadnju gumu. Sa carinom mi izašao oko 1200.- evra i za toliko ću ga dati. Ili 100 evra manje, bez kofera (Hepco -Becker). Motor radi kao satić, potrošnja oko 5.5-5.8l. Ovaj na zadnjoj slici nije na prodaju. Godište je 1987 i ima 57000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marko , koliko si visok ? Pitam radi svojih gabarita i uporedbe a motorom . ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan 184cm. Motor se vozi k`o bicikla. Može da ga vozi i onaj ko nikad nije ni seo na motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan 060 0 713 887, zaboravio da napišem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam danas par slika bez kofera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Maj 24, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Mali broj ljudi poznaje ovaj motor,,,,legendari Yamahin model nadasve udoban za duge ture,,,,,,prosecan potrosac i dugovecan agregat je sve sto krasi ovaj model........imao sam ga pa eto ......nostalgija,,,,,,sretno sa prodajom iako je redak kod nas u Srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Juče zamenjeno ulje. Cena ostaje ista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan motor je extra,ja vozim sad xj 650..sit sam se odmorio na njoj..pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...