Mikka 431 Napisano Jul 7, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odiseja po Greciji pocela ! necu mnogo da brbljam, tu su fotke ! nadam se da ce te da uzivate makar malo ! Ruta: BGD-Solun-Kalamici na Halkidikiju (Sitonija) Tu se pridruzujem kumu Braci i drugarima, bio sa njima nekoliko dana, cist blejaz i onda ih ispratio do Soluna pa pravac Krf via Olimp (sad mi je jasno sto su stari grci tripovali da su Bogovi tamo !!!) onda nastavih preko centralne Grcke ka Metorima, uhhhh ! nemam reci ! prelepo ! posle Meteora ka' Janjini kroz neverovatne pejsaze ! na momente sam pomislio da sam u alpima !!! od Janjine nizbrdo i gomila serpentina ! do Igumenice, trjekt, 1,5h i napokon ostrvo Krf ! Prva stanica pumpa pre Nisa. Drugar iz Poljske Koze na putu ! Orange Bech Sitonija Drugar Vlada na Ronjanju ! Ne Miko, to ide na ledja ! Gde je ta hrana !?! opet bleja na play-i ! Idemo u Solun u shoping ! ubi taj shoping ! Grcki marsovci ! ;D Supermoto !?!?! :o Pranje pred nastavak puta. i krecemo ! Olimp ! Meteori ! Ko' u alpima ! Serpentine ka' Igumenici. iiiii trajekt ! Grad Krf ! Hmmmmmm !!! dali mi treba ??? ;D pa lepa je !!! Rodjak ! Putevi i putici na krfu su stvoreni za voznju ! Moj drugar ! malo off-road obratite paznju na gume ! sutra idem da stavim Anakee ! Klopica u selu ! Pa idemo dalje, preko puta se vidi obala Albanije ! Najvislji vrh na Krfu ! Pantokrator, 917m ! na vruhu je manastir i gomila repetitora ali i odlican pogled ! Manastir na vrhu ! Misje ostrvo ! Grad nocu. Do sada predjoh 2600km. Nastavak sledi za koji dan ! Veliki pozdrav svim BJB-ovcima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jul 7, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis! I naravno jos bolje slidze... Ocekujemo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikkoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 7, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Tamo gde si klopicao je meni mozda i najbolje mesto na Krfu! Ako se ne varam to je prvo selo ispod Pantokratora sa onim ogromnim drvetom u centru, aoko njega basta? Vratio bi se na Krf samo zbog jos jednog uza u toj basti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 7, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikkane! gde su podvodne fotke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 7, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo opushteno .. odradish tu Grchku .. kao poslednji test ... i dobijash diplomu od ekipe da si osposobljen za uprawljanje motornim wozilom na 2 tochka .. ;D onda mozesh i na kraj sweta shto se nas tiche .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vid` ti Mike :)Lepo brate svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 7, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO KRALJU !!!cekamo nastavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da si se dobro proveo,bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno super putopis, zavidim ti ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ko' u alpima ! definitivno slika za kalendar! Mikko, ako si sa ljepsom polovinom onda ti necu rec da si morao poc na zami jug Krfa, u mjesto koje se zove Kavos. Necu ti rec da je tamo najbolji provod na koji sam IKAD bio, najludje zene i najbolje pijanke... opet sa tim zenama. Ali, to ti stvarno necu rec da se ne dovedes u iskusenje... prelijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 8, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan definitivno slika za kalendar! Mikko, ako si sa ljepsom polovinom onda ti necu rec da si morao poc na zami jug Krfa, u mjesto koje se zove Kavos. Necu ti rec da je tamo najbolji provod na koji sam IKAD bio, najludje zene i najbolje pijanke... opet sa tim zenama. Ali, to ti stvarno necu rec da se ne dovedes u iskusenje... prelijepo Xe xe ! Malo pre sam se vratio odande i mogu ti reci da mi se ne svidja !!! gomila pijanih britanaca koji se teturaju naokolo ! pravi britanski geto ! E, cim se vratim, eto me na par dana u MN ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6386 Napisano Jul 8, 2007 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ove slike, dobio sam ponovo onaj osecaj "hocu na moreeeeeeeee" Na zalost mene ove godine more nece videti, bar se ti nauzivaj Slike su fenomenalne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Lijepe fotke Mikka i vjerujem da se provodiš do jaja!Lijepa je ta Grčka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 9, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra fotke ! Napravi mi zazubice... Ajd uzivaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Shta je ono,Mikko..? Onom drugaru-Poljaku je nekako veci?! Ili mi se chini? ;D Bravo matori...samo guraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Auuh, kakve slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Svaka cast i za rodjaka... samo je meni blizi rod nego tebi; isto smo koleno :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Covjek dobi vozacku dozvolu i... malko se vozika... ;D OK, vidimo se u MNE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Mikko. Zbog takvih tura treba i voziti. Za to sluze nasi motori. Kada se steknu jos neki uslovi potrazicu te za savete i iskustva. Odusevljen sam!!! BRAVOOOOOOO.....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Shta je ono,Mikko..? Onom drugaru-Poljaku je nekako veci?! Ili mi se chini? ;D Bravo matori...samo guraj! Vidis da je Poljak okacio pola Touratech kataloga na svog GS-a...i ima prednji tocak od 21 inch...mozda je to GS Adventure ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Brate negde smo se Koma i ja zajebali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Je li Miko, kako si se proveo na ostrvu Lezbos, aa??? :-* :-* ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 13, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nastavak ! Grad Krf nocu Playa ! Zenba sa pogledom na celo ostrvo ! Promena guma Anakeeeeee !!! pa prvi off-road sa anakee ! : ) Gvozden ! Jos jedan gvozden ! i naravno, budala odma u bmw radnju !!! opet grad Krf ! Nastavak sledi ... pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...