knezmoto 642 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi membrane karburatora, 2 ako ima, ako nema makar 1. Karburatori su keihin ( sa kawasakija kz 440 ) a može i sa nekog drugog ako paše. Prečnik gumene membrane je 72mm. Telefon 065/ 4048-433 Zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pravi solidno po uzorku Djura Zarkovo 063/8968694! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kvar je otklonjen, membrana sređena i ugrađena. BRACO i Pero rep su me uputili na pravu adresu kako da rešim ovaj problem i ovim putem bi hteo da im se zahvalim. Posebne pohvale za čoveka koji mi je otklonio kvar. To je Đura - Vidik . Praktično sve je dogovoreno jednim telefonskim razgovorom. Deo poslat brzom poštom, popravljen i vraćen odmah ( uz to lepo zapakovan da se ne ošteti ), majstorski odrađen i korektno naplaćen. Moja preporuka za majstor Đuru - Vidika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acolomes 2 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 0 postova Motocikl: Suzuki Epicuro 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se preporuci. Ja sam Djuri odneo ceo karburator, u roku od 1 sat sve je završeno, montirana nova membrana koja se samo po boji razlkuje od originalne. Cena 10eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...