Lug 1378 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Heldon said: Sta je trenurno najbolje od Baofenga sto se moze kupiti u Srbiji? Ili naruciti, ako je neophodno... Gesendet von iPad mit Tapatalk Uzmeš malog UV5R, mali zgodan, baterija dobro drži, ako se odlučiš za njega, gledaj da ga dobiješ sa novijom antenom, kao što ima UV82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Imam Baofeng BF-777s i pokušao sam da ga koristim za komunikaciju vozač - suvozač, ali imam problem sa vetrom. Do nekih 50 km/h sve se čuje više manje lepo, ali posle toga se od vetra ništa ne čuje. Probao sam da stavim mikrofon u kacigu, ali nije pomoglo. Ništa osim šuštanja ne mogu da čujem. Tek kad spustim brzinu na 30-40 mogu razumem šta mi se govori. Da li je neko imao slična iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano April 29, 2018 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bez OVOGA nema kvalitetne radio veze. Moraš da ugradiš u kacigu navedeni komplet i onda nema problema sa jačinom zvuka i na većim brzinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Arakis je napisao: Bez OVOGA nema kvalitetne radio veze. Moraš da ugradiš u kacigu navedeni komplet i onda nema problema sa jačinom zvuka i na većim brzinama. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 29, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan od skoro YU4LUG, a licencu dobio istog dana i još jedan kolega sa foruma što tera TDM-a a i sufiks mu isti ko i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan iha razmahaste brojeve pozdrav i od 4O9WTF da da zvanicno je to pozivni bez smijanja trazio sam takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo UV 82, pojma nemam sta ce mi. Oduvek sam hteo da imam neku, mozda da je koristim na planinarenju. U svakom slucaju, da se prijavim kao novopeceni vlasnik iste i sad cemo malo da istrazujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је неко набасао, случајно, на неки "адаптер" или шта год, који би омогућио да радио станицу повежемо на блутут комуникације?73 de YT1ANO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko voljan, a da zna, da me uz kafu ili pivo uputi u podesavanja stanice i generalno u koriscenje? Idealno bi bilo da je u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Могу ја, када завршим гужву око купопродаје стана (надам се у току следеће недеље, најкасније за две), таман и сам да се подсетим како се то ради. А можеш и отићи у Радио клуб Нови Београд, Булевар Ратка Младића, пардон, Зорана Ђинђића 166, сваки понедељак од 18 до 19 часова. Тамо би га повезали за комп и унели све потребне и непотребне симплексе и репетиторе у меморију. Таман да видиш шта је потребно за лиценцу, јер ако те навата полиција (није им баш прва ставка при контроли, али...), неће на добро да изађе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za radio klub na Novom Beogradu, svakog ponedeljka od 18h je druzenje, potrazi Ivana YT5IVN, zavrsice ti to za cas, a i uputice te oko polaganja, uopste nije neki bauk, samo mu reci da te je poslao YT5LAZ (znaci poslao te Cobe)Da se zapljunem i ja, prvo YU4ABC, a od pre dve godine i YT5LAZ. Sent from my PLK-L01 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Иван је био секретар клуба, да ли је и даље или има неку другу функцију?Знам да је Зоки предао дизгине, али не сећам се ко је изабран за председника? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Ivan sada predsednik ili zamenik predsednika, nisam bas ispratio nove izbore, nije me toliko zanimalo. Ja povremeno odem sednem za stanicu i odradim neko takmicenje, uzeli smo Ivan i ja par lepih mesta na takmicenjima, svako koje smo radili smo bili u top 10.Sent from my PLK-L01 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, svakako cu u ponedeljak svratiti u klub, to mi je bar blizu Poziv za kafu ili pivo ostaje, pa ako neko bude hteo, neka vice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Zuba87 said: Да ли је неко набасао, случајно, на неки "адаптер" или шта год, који би омогућио да радио станицу повежемо на блутут комуникације? 73 de YT1ANO vec to ima na ovaj nacin pogledati slike i opis proizvoda https://www.ebay.com/itm/FreedConn-T-MAX-1000M-Bluetooth-Motorcycle-Helmet-Intercom-Microphone-For-Rider/222967386483?hash=item33e9e45173:g:Q6kAAOSw97xbUaQr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ebay.com/itm/Wireless-Headset-Earpiece-Bluetooth-for-KENWOOD-TYT-BAOFENG-Wouxun-Walkie-Talkie/252614147131?hash=item3ad0f9fc3b:g:22kAAOSwh2RZ61d5 naganjas samo jeftiniji na aliju nedje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, нашао сам https://www.google.rs/amp/s/m.aliexpress.com/wholesale/baofeng-bluetooth.html#ampf=undefined Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Zuba87 je napisao: Булевар Ратка Младића, пардон, Зорана Ђинђића Šta si hteo ovim da postigneš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Чисто подсећање шта људи раде пре и после доласка на власт, а та улица је један од најбољих примера... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Niđe veze, al' dobro, ako je tebi tako lakše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Могу на ПП у ситна цревца, ако желиш...Ако сматраш да сам те на било који начин угрозио или увредио, извини. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe. Jednostavno mislim da tome nije mesto u ovoj temi, na ovom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos neka zanimljiva frekvencija da se slusa? Hitna pomoc je ok i oni taksisti ludaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan On 9/5/2018 at 4:57 PM, Zuba87 said: Чисто подсећање шта људи раде пре и после доласка на власт, а та улица је један од најбољих примера... ko se seća seća se! skroz prikladno si spomeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan taj klub! YU1FJK! novi beograd, kolega Ivan, YT5IVN, je vrhunski entuzijasta, i ništa manje bolji instruktor, svi iz njegove klase dobijaju pripremu, postupno, više nego dovoljnu za uspešno polaganje glavnog ispita. ko voli ovaj hobi YU1FJK je prava adresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...