AcaS 11 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju malo koriscen Sony Playstation 3, 150e moguc dogovor snizenja cene tj ako neko ima nesto od opreme za skuter,tacnije cirada,katanac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan sta ide sve uz njega?koliko dzojstika cipovan ili ne, igrica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan PS3 se ne cipuje, jos nisu smislili kako da ga haknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan blah ja mislio da je ta fora vec provaljena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 18, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne lupajte gluposti,postoje mod chipovi vec mesecima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 18, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji chip, vec softver preko USB-a za pokretanje kopija,ali su i kopije u ogranicenom broju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
racer_zx6r 7 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan PS3 se ne cipuje, jos nisu smislili kako da ga haknu drzim igraonu i sony 3 se cipuje vec 6 meseci,hocu reci pokrecu se igrice preko usb-a reci koji je model i koje godine si uzeo sony?koliko gb?da li je cena podlozna promenama i sta te tacnije zanima od opreme za motor.... ozbiljan kupac pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 18, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji chip, vec softver preko USB-a za pokretanje kopija,ali su i kopije u ogranicenom broju. google>images u search ps3 modchip, pa vidi shta ce izbaciti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 19, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gio Neznam sta si htjeo reci sto ja vec nisam rekao,a to je da ne postoji "Chip",misleci kao kod PSX i PS2 koji se ugradjuje direktno na plocu konzole,vec se kao softver ubacije preko USB-a u PS3. To si potvrdio sam ovim linkom. http://www.google.co.uk/search?tbm=isch&hl=hr&source=hp&biw=1024&bih=667&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2&aq=f&aqi=&oq=&q=ps3%20modchip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Gio Neznam sta si htjeo reci sto ja vec nisam rekao,a to je da ne postoji "Chip",misleci kao kod PSX i PS2 koji se ugradjuje direktno na plocu konzole,vec se kao softver ubacije preko USB-a u PS3. To si potvrdio sam ovim linkom. http://www.google.co.uk/search?tbm=isch&hl=hr&source=hp&biw=1024&bih=667&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2&aq=f&aqi=&oq=&q=ps3%20modchip Razumeli smo se druzhe,nego mi se prvo uchinilo da me ispravljash,pa sam zato tako odreagovao. Nesporazum,zhiv bio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadbg 3 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki ZZR 1400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje ako je aktuelan oglas....... 0638672603 pozdrav.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jel se prodalo ovo cudo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 10, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan druze dali te zanimaju kofer i vizir za skuter mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...