Dragan Misita 0 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 6 postova Motocikl: Trenutno bez - ceka se AA500 :D Prijavi odgovor kao problematičan Cao, tebala bi mi pomoc oko doticnog posto sam jurio po netu i ne mogu da nadjem nigde. Ako neko ima polovan, otkupio bih ga. Znam da na koferu dolazi deo koji sluzi kao naslon za suvozaca ali sam se trenutno istrosio pa nemam parice za kofer, a hteo bih da kupim od 46L pa stekam, a dotle sam mislio da nabavim ovaj deo. Neko mi je cak rekao da naslom moze da me kosta isto kao i ovaj deo (sto mi je malo glupo) ali ... Pozdrav i unapred hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan To sto trazis ti je skuplje od kofera ako sam te dobro razumeo... tj pravi naslon za suvozaca je 145eu NOV,( metalni nosac + sundjer u boji sedista ). s'tim da posle toga ne mozes da stavis kofer. Ili stavljas kofer ili stavljas naslon. imam na stanju nosac pa ako te zanima mozes da dodjes da pogledas kako izgleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 0 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 6 postova Motocikl: Trenutno bez - ceka se AA500 :D Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala na info-u pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...