Bojan_Jgd 1045 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1101 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prodjoh juce jedan deo Golije pa rek'o da podelim kratko iskustvo. Elem,deonica puta od manastira Studenice do Ivanjice je u OCAJNOM stanju. Prepuna je sodera i rizle sa strane a "ugodjaj" je upotpunjen odronom. Na nekim delovima su kamencuge od cirka pola metra po putu. A samog odrona ima na maltene celoj ovoj deonici. A najopasnije je prisustva odrona na izlazu iz malo brzih krivina. Tako da ako nekog put tamo nanese,samo polako 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 15, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan auuuu... htedoh da kliknem +, no se omače, zbog čega se izvinjavam a, bash planiram na goliju, pa je informacija više no dobrodošla... elem, 2x+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Maj 15, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kliknuo + Prava informaciju, samo da je ljudi procitaju, to glavu spasava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu : Rupa precnika 40cm i skoro toliko i duboka ispod Gazele na odvajanju ka sajmu, jedva je promasih pre neki dan, da sam je pogodio bilo bi veselo Da napomenem,na celoj gazeli i njenim ukljucenjima zbog radova ne renoviranju iste ima dosta sljunka,rupa i ostalog gradjevinskog otpada tako da obratite paznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...