acim 766 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam sliku. Želim kolegi brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 31, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da su nas gadno zeznuli sa ovim zakonom o obaveznim ukljucenim farovima na automobilima,a za ove sto kao da vole da nas ne primete,pa neznam.Pre samo dve nedelje nam je stradao drugar na istu foru. Ja ovo govorim od samog pocetka kada je uvedeno ovo idiotsko pravilo. Mnoooogooo manje su uocljivi motoristi nego ranije, i to je postao veliki problem na koji treba sugerisati. Meni je npr ova stvar daleko bitnija od jeftinijih registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam sliku. Želim kolegi brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...