paja90 8 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam postavio u pogresnom podforumu, ako sam pogresio bice premesteno... da li iko zna gde mogu da nadjem polovnu viljusku za suzuki gsx750f 1998-o godiste, neki otpad, bilo sta, noko ko prodaje motor u delovima... kupio sam motor pre 2 meseca sa 'malo krivom' viljuskom, samo sto kad sam ga oterao kod majstora na ispravljanje ispostavi se da je jedan stap pukao, a ne da je kriv, i tako vec dva meseca bezuspesno trazim viljusku i pocinjem da se brinem da li cu uopste voziti motor ove sezone..ako neko moze da mi pomogne bio bih jako zahvalan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam,kompletnu od nekog starijeg suzukija 41 stapovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Maj 14, 2011 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/suzuki-gsxr750--oglas-15099/ Nazovi,pitaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za link, ali ta ne pase na moj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Maj 17, 2011 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Koji je precnik stapa i koje je duzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Precnik 41mm, Duzina 623mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li naso stapove ,imam od gsx 600 f komplet vilicu trokute,blatobran,celjusti......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam nasao jel bi prodao samo stapove i trouglove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...