IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZX6r,2000-to godiste,model zx600j,32.000km,vlasnik,istekla registracija bice registrovan za par dana,Race oval prohrom izduv,super zvuk,MRA zatamnjeni vizir,nova prednja i zadnja bridgestone guma,zamenjeno ulje motul i filter ulja,ima malo ulubjenje kod rezeorvara tako je dosao od preko nisam ga farbao jer je prva boja,moze zamena za putni enduro uz moju doplatu interesuju me,Africa RD07,Varadero 99-01,Vstorm 650 ili 1000,dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i dobar Caponord u zamenu uz moju doplatu,mislim na Apriliu ETV1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/1i/g6KoA_zx6r1.jpg' alt='g6KoA_zx6r1.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us/photo/my-images/88/zx6r1.jpg/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us/photo/my-images/843/zx6r2.jpg/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas registrovan godinu dana,ne mora da se prevodi,i dalje zamena za Africu RD07 ili Varadera naravno uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas registrovan godinu dana,ne mora da se prevodi,i dalje zamena za Africu RD07 ili Varadera naravno uz moju doplatu. Moze i Transalp od 2001 pa nadalje uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas registrovan godinu dana,ne mora da se prevodi,i dalje zamena za Africu RD07 ili Varadera naravno uz moju doplatu. Moze i Transalp od 2001 pa nadalje uz moju doplatu. Aktuelno zamena za XL1000 Varadero uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan neka cena ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,trazi se Varadero. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...