cvele 1389 953 Napisano Maj 12, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam cagivu freccia 125 i imam problem jer nece da upali,motor sam dobio bez svecice i kupio sam novu ngk BR6ES prodavac mi je preporucio nju.motor mi puca,nema nikakve sanse da upali,a baca dobru varnicu,motor nije paljen neke 2 nedelje,ne znam sta moze da ga zeza toliko.bio bi zahvalan ako moze neko da mi pomogne da resim problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korisnik1 0 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti puca kada ga palis i izbacuje zivo gorivo na auspugh na (izduvnu granu) otisle su karike skini glavu i karike promjeni siguran sam prvo skini auspuh i probaj zakurblati ako pocne da puca, malo zadimi i izvacuje zivo gorivo otisle su karike ja sam imao par puta takav problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...