vudu 6 Napisano Jul 15, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Skup u Pancevu veoma dobar.Extra vreme,dobar prostor,dosta motora.Svirka malo smarajuca.Druzenje sa forumasima.Pozz za Dexter-a,Yo man-a,Minu,Neshaxx.Sparco,Zozon,Obelix.Extra ekipa.Mina bila nasmejana za razliku od Mostara gde smo se upoznali. Prijateljstvo zauvek-Danka LADIES,Dejan BROTHERS,Malisa SLOW WHEELS Nigde bez"utoke"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 15, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio bas dobar.Pancevo je sevnulo ovaj vikend.Pozdrav svima. p.s. Zare odkud ti to da ja hrcem u 6 ujutro ;D Ma znaš ja sam stariji čovjek,pa mi je uvijek na skupu žao ići na spavanje ( koristim sve i do kraja ). E onda ,negdje poslije pet ujutro počinjem za zezam ove moje "Knezove" ,koji suo odavno u bešikama ,porukama tipa "naopako si se pokrio", " ne hrči","ustaj na pišanje" i to na svakih 15 minuta,sve tamo do 08,30 ( kada ja obično krenem na spavanje ).Usput sam pokupio i tvoj broj,pa sam i tebe malo okrpio...vidio sam na vrijeme,pa si zato dobio samo jednu poruku. Neki su dobili i po 12 ( neki pogase telefone ).Šta ću kad volim da zezam spavalice. Ja sam od petka do nedjelje spavao čitava tri sata.Volim Pančevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan YOman, zasto su one tanjire prazne Koji tanjiri?! ;D Shot with FinePix S5600 at 2007-07-15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan De smeju da budu prayni tanjiri daleko bilo,nego yo ne daj bože da je ono bila moja kolenica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan YOman, zasto su one tanjire prazne Koji tanjiri?! ;D Shot with FinePix S5600 at 2007-07-15 E, ovo ti nije trebalo, sada si me ubio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 16, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan AAAAA!!!!! ne verujem ja posao u panvevo jos u Sredu!!! kad mi zvoni mobilni da sam polozio pismeni i imam usmeni 16-og iz vrlo zajebanog ispita, ja se samo pozdravio sa matorcima i nazad za Ns na ucenje. Jebote skup je bio do jaja iako sam jutros dobio 9 (to mi druga 9-ka) a sve ostalo 6-7 popizdeo sam kad sam video slike i upste mi nije drago sto sam dobio dobru ocenu kad sam propustio ovako drzenje BjB-a i svojih Pancevaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam da postavim par slika a opis na kraju: Na prvoj slici je mesto okupljanja posmatranao s puta za BG.Na drugoj ja k'o bajagi izigravam nesto(slucajno me Bojan slikao),na trecoj Bojan-megaluks i ja pakujemo stvari pored "cikica"(jos nisu bas dede),na sledecoj su Bojan i Darko pored ljutih masina i na petoj povratak kuci u nedelju posle koncerta Stounsa. Trebalo bi da dobijem jos slika(jer nisam nosio aparat) pa ako budu interesantne,postavicu ih. Evo jos malo slika sa skupa.Samo za zadnju da kazem da sam postavio zbog sstruje u slucaju da nije do sada video ovo motorce koje radi dosta dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio bas dobar.Pancevo je sevnulo ovaj vikend.Pozdrav svima. p.s. Zare odkud ti to da ja hrcem u 6 ujutro ;D Ma znaš ja sam stariji čovjek,pa mi je uvijek na skupu žao ići na spavanje ( koristim sve i do kraja ). E onda ,negdje poslije pet ujutro počinjem za zezam ove moje "Knezove" ,koji suo odavno u bešikama ,porukama tipa "naopako si se pokrio", " ne hrči","ustaj na pišanje" i to na svakih 15 minuta,sve tamo do 08,30 ( kada ja obično krenem na spavanje ).Usput sam pokupio i tvoj broj,pa sam i tebe malo okrpio...vidio sam na vrijeme,pa si zato dobio samo jednu poruku. Neki su dobili i po 12 ( neki pogase telefone ).Šta ću kad volim da zezam spavalice. Ja sam od petka do nedjelje spavao čitava tri sata.Volim Pančevo. Ja sa ekipom zdrao pivo i guaranu (to ti je jeftina Lizguz kombinacija) do tri ujutro.U pola jedanaset me probudili i otisao da ispratim one tvoje Knezice P.S. i Pancevo tebe voli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan ..................Upoznao i par vlasnika(i Nena iz BL) i Dragana iz PA koji je dosao sa dva sa prikolicama............... Krivo mi sto nisam upoznao nikoga od BJB-ovaca ali bice prilike nadam se i ovo sto je buca rekao,dobro bi bilo neko licno obelezje. Pozdrav EEEEE JBG.......Upoznao si mene (NENO , BMW) , ali ni ti ni ja nismo znali da smo sa BJB. Cini mi se da sam negde predlagao ZNACKU kao znak raspoznavanja (moze i crveni karamfil ;D ;D ;D), ali i KCKET (SESIR) bi bio sasvim dobar. Hajde okaci neku sliku, posto sam upoznao mnogo beemvejdzija da vidim koji si od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam da postavim par slika a opis na kraju: Evo jos malo slika sa skupa.Samo za zadnju da kazem da sam postavio zbog sstruje u slucaju da nije do sada video ovo motorce koje radi dosta dobro. :-\ :-\ :-\ Tek sada video slike :o Sledeci put cemo se PREPOZNATI!!! POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Skup u PA standardno dobar...... Mislim da je ove godine bilo vise motora nego prethodnih. Na skupu sam trazio BJB plakat, ali ga nisam nasao. Uprkos tome upoznao sam BJBovce: YOman, SPARCO,...........(ne mogu se setiti imena :-\), NIKOLAPANIC (ne znajuci da je bjb). UPOANACEMO SE MI SVI SAMO POLAKO POZDRAV ZA NOVE POZNANIKE!!! Par slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan PROBLEM SA SLANJEM SLIKA > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da pre ovoga nije sedao na motor,a i zivo me interesuje koliko su mu na onoj vrucini bila izostrena cula,u voznji,pri povratku kuci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Standardno dobar skup.Dosta druzenja .Malo su dosadjivali disko zvuci iz diskoteke za spavanje.Valjda nisam dovoljno popio piva.Pozdrav Obelixu ,zao mi sto nisam saslusao sve jutarnje price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 21, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Standardno dobar skup.Dosta druzenja .Malo su dosadjivali disko zvuci iz diskoteke za spavanje.Valjda nisam dovoljno popio piva.Pozdrav Obelixu ,zao mi sto nisam saslusao sve jutarnje price Trebalo je da vidiš Austrijance kako su,sa kafom u rukama, nagulili da ne bi povraćali gledajući nas kako natežemo Dekijev "šnaps" na eks u osam ujutro.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 26, 2007 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da vidiš Austrijance kako su,sa kafom u rukama, nagulili da ne bi povraćali gledajući nas kako natežemo Dekijev "šnaps" na eks u osam ujutro.. ;D Obelixe brate kad pomenu austrijance shvatih da smo zajedno sedeli to jutro a i pre toga verovatno.mozda si me i video jer i ja u principu nespavam na skupu,malo sam odremao u subotu pored sanka na stolu.steta sto se ne prepoznajemo pozdrav za tebe i sve Bajkere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 26, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da vidiš Austrijance kako su,sa kafom u rukama, nagulili da ne bi povraćali gledajući nas kako natežemo Dekijev "šnaps" na eks u osam ujutro.. ;D Obelixe brate kad pomenu austrijance shvatih da smo zajedno sedeli to jutro a i pre toga verovatno.mozda si me i video jer i ja u principu nespavam na skupu,malo sam odremao u subotu pored sanka na stolu.steta sto se ne prepoznajemo pozdrav za tebe i sve Bajkere 'Bem li ga,ja sam stavio svoju BJB nalepnicu na motor,a zavrnuo sam i rukav da i se vide moj Obelix i cuko na ruci. Da nismo mi zajedno diskutovali u onom podrumčetu u Blue Moon-u petak? Ja sam onaj što je kasnio,pa sam upao obučen kao Nindža kornjača. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 26, 2007 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da vidiš Austrijance kako su,sa kafom u rukama, nagulili da ne bi povraćali gledajući nas kako natežemo Dekijev "šnaps" na eks u osam ujutro.. ;D Obelixe brate kad pomenu austrijance shvatih da smo zajedno sedeli to jutro a i pre toga verovatno.mozda si me i video jer i ja u principu nespavam na skupu,malo sam odremao u subotu pored sanka na stolu.steta sto se ne prepoznajemo pozdrav za tebe i sve Bajkere 'Bem li ga,ja sam stavio svoju BJB nalepnicu na motor,a zavrnuo sam i rukav da i se vide moj Obelix i cuko na ruci. Da nismo mi zajedno diskutovali u onom podrumčetu u Blue Moon-u petak? Ja sam onaj što je kasnio,pa sam upao obučen kao Nindža kornjača. Pozdrav! e jesmo bili onda zajedno u podrumu,samo ja sam se prvo koncentrisao na pricu a potom na malu crnu konobaricu.Moj tatu ces videti i ako ne zavrnem rukave,mada i tu ima nesto ali videces na vratu malteski krst,jedino ga ja nosim tu tako da nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imate iste frizure ako Vam to nesto znaci za medjusobnu identifikaciju ...naravno, nadam se da niko nece nista ozbiljnog doziveti u toj sali, unapred se izvinjavam ako neko to dozivi drugacije od dobronamerne sale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imate iste frizure ako Vam to nesto znaci za medjusobnu identifikaciju ...naravno, nadam se da niko nece nista ozbiljnog doziveti u toj sali, unapred se izvinjavam ako neko to dozivi drugacije od dobronamerne sale. Ha,ha,ne brini...kada nekom nepoznatom opisujem sebe,ja kažem, MATOR,ĆELAV,DEBEO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eh, da....ovaj nas Magnum je samo celav, za resto sam zaduzen ja. ...uff, sad grdna matematika, ispada da od nas dvojice jednog Tebe mozemo sastaviti, nezgodan recenicni sklop, nezgodan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 27, 2007 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eh, da....ovaj nas Magnum je samo celav, za resto sam zaduzen ja. ...uff, sad grdna matematika, ispada da od nas dvojice jednog Tebe mozemo sastaviti, nezgodan recenicni sklop, nezgodan Sale,brate sto te nema nigde?Nadam se da ces doci sa Mirom u B.Crkvu pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Milane, krecemo mi popodne u B.Crkvu ali cemo prethodno u Kovin pa cemo sutra sacekati Karlosa tamo i eto nas, necemo se promasiti....a godisnji nas je malo odveo na istok pa nas i nije bilo zadnjih par skupova, sta da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...