Jump to content

Moto Zajednica

Coyote-Pancevo 13,14 i 15 juli

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova

Skup u Pancevu veoma dobar.Extra vreme,dobar prostor,dosta motora.Svirka malo smarajuca.Druzenje sa forumasima.Pozz za Dexter-a,Yo man-a,Minu,Neshaxx.Sparco,Zozon,Obelix.Extra ekipa.Mina bila nasmejana za razliku od Mostara gde smo se upoznali.

404.jpg

404.jpg

Prijateljstvo zauvek-Danka LADIES,Dejan BROTHERS,Malisa SLOW WHEELS

404.jpg

Nigde bez"utoke"!

404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Skup je bio bas dobar.Pancevo je sevnulo ovaj vikend.Pozdrav svima.

p.s. Zare odkud ti to da ja hrcem u  6 ujutro ;D

Ma znaš ja sam stariji čovjek,pa mi je uvijek na skupu žao ići na spavanje ( koristim sve i do kraja ). E onda ,negdje poslije pet ujutro počinjem za zezam ove moje "Knezove" ,koji suo odavno u bešikama ,porukama tipa "naopako si se pokrio", " ne hrči","ustaj na pišanje" i to na svakih 15 minuta,sve tamo do 08,30 ( kada ja obično krenem na spavanje ).Usput sam pokupio i tvoj broj,pa sam i tebe malo okrpio...vidio sam na vrijeme,pa si zato dobio samo jednu poruku. Neki su dobili i po 12 ( neki pogase telefone ).Šta ću kad volim da zezam spavalice.    ;) Ja sam od petka do nedjelje spavao čitava tri sata.Volim Pančevo.

• Zainteresovan, 528 postova

AAAAA!!!!! ne verujem ja posao u panvevo jos u Sredu!!! kad mi zvoni mobilni da sam polozio pismeni i imam usmeni 16-og iz vrlo zajebanog ispita, ja se samo pozdravio sa matorcima i nazad za Ns na ucenje. Jebote skup je bio do jaja iako sam jutros dobio 9 (to mi druga 9-ka) a sve ostalo 6-7 popizdeo sam kad sam video slike i upste mi nije drago sto sam dobio dobru ocenu kad sam propustio ovako drzenje BjB-a i svojih Pancevaca.

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator

Evo da probam da postavim par slika a opis na kraju:

th_09434_IMG_4074_122_1032lo.JPGth_09442_IMG_4055_122_1lo.JPGth_09450_IMG_4070_122_1086lo.JPGth_09458_IMG_4071_122_1114lo.JPG

th_09466_IMG_4079_122_1048lo.JPG

Na prvoj slici je mesto okupljanja posmatranao s puta za BG.Na drugoj ja k'o bajagi izigravam nesto(slucajno me Bojan slikao),na trecoj Bojan-megaluks i ja pakujemo stvari pored "cikica"(jos nisu bas dede),na sledecoj su Bojan i Darko pored ljutih masina i na petoj povratak kuci u nedelju posle koncerta Stounsa.

Trebalo bi da dobijem jos slika(jer nisam nosio aparat) pa ako budu interesantne,postavicu ih.

th_10768_IMG_4057_122_843lo.JPGth_10781_IMG_4061_122_424lo.JPGth_10787_IMG_4064_122_786lo.JPGth_10794_IMG_4075_122_1131lo.JPG

th_10806_IMG_4066_122_654lo.JPG

Evo jos malo slika sa skupa.Samo za zadnju da kazem da sam postavio zbog sstruje u slucaju da nije do sada video ovo motorce koje radi dosta dobro.

Guest diRRty

Skup je bio bas dobar.Pancevo je sevnulo ovaj vikend.Pozdrav svima.

p.s. Zare odkud ti to da ja hrcem u  6 ujutro ;D

Ma znaš ja sam stariji čovjek,pa mi je uvijek na skupu žao ići na spavanje ( koristim sve i do kraja ). E onda ,negdje poslije pet ujutro počinjem za zezam ove moje "Knezove" ,koji suo odavno u bešikama ,porukama tipa "naopako si se pokrio", " ne hrči","ustaj na pišanje" i to na svakih 15 minuta,sve tamo do 08,30 ( kada ja obično krenem na spavanje ).Usput sam pokupio i tvoj broj,pa sam i tebe malo okrpio...vidio sam na vrijeme,pa si zato dobio samo jednu poruku. Neki su dobili i po 12 ( neki pogase telefone ).Šta ću kad volim da zezam spavalice.    ;) Ja sam od petka do nedjelje spavao čitava tri sata.Volim Pančevo.

Ja sa ekipom zdrao pivo i guaranu (to ti je jeftina Lizguz kombinacija) do tri ujutro.U pola jedanaset me probudili i otisao da ispratim one tvoje Knezice ;)

P.S. i Pancevo tebe voli ;D

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978)

..................Upoznao i par vlasnika(i Nena iz BL) i Dragana iz PA koji je dosao sa dva sa prikolicama...............

Krivo mi sto nisam upoznao nikoga od BJB-ovaca ali bice prilike nadam se i ovo sto je buca rekao,dobro bi bilo neko licno obelezje.

Pozdrav

EEEEE JBG.......Upoznao si mene (NENO ,  BMW) , ali ni ti ni ja nismo znali da smo sa BJB. Cini mi se da sam negde predlagao ZNACKU kao znak raspoznavanja (moze i crveni karamfil  ;D ;D ;D), ali i KCKET (SESIR) bi bio sasvim dobar. Hajde okaci neku sliku, posto sam upoznao mnogo beemvejdzija da vidim koji si od njih.

• U prolazu, 21 postova

Evo da probam da postavim par slika a opis na kraju:

Evo jos malo slika sa skupa.Samo za zadnju da kazem da sam postavio zbog sstruje u slucaju da nije do sada video ovo motorce koje radi dosta dobro.

:-\ :-\ :-\ Tek sada video slike :o Sledeci put cemo se PREPOZNATI!!!

POZDRAV

• U prolazu, 21 postova

Skup u PA standardno dobar...... Mislim da je ove godine bilo vise motora nego prethodnih.

Na skupu sam trazio BJB plakat, ali ga nisam nasao. Uprkos tome upoznao sam BJBovce: YOman, SPARCO,...........(ne mogu se setiti imena :-\), NIKOLAPANIC (ne znajuci da je bjb).

UPOANACEMO SE MI SVI SAMO POLAKO  ;)

POZDRAV ZA NOVE POZNANIKE!!!

Par slika:

404.jpg

• U prolazu, 96 postova

404.jpg

Nadam se da pre ovoga nije sedao na motor,a i zivo me interesuje koliko su mu na onoj vrucini bila izostrena cula,u voznji,pri povratku kuci!!!

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

Standardno dobar skup.Dosta druzenja .Malo su dosadjivali disko zvuci iz diskoteke za spavanje.Valjda nisam dovoljno popio piva.Pozdrav Obelixu ,zao mi sto nisam saslusao sve jutarnje price :(

Standardno dobar skup.Dosta druzenja .Malo su dosadjivali disko zvuci iz diskoteke za spavanje.Valjda nisam dovoljno popio piva.Pozdrav Obelixu ,zao mi sto nisam saslusao sve jutarnje price :(

Trebalo je da vidiš Austrijance kako su,sa kafom u rukama, nagulili da ne bi povraćali gledajući nas  kako  natežemo Dekijev "šnaps" na eks u osam ujutro.. ;D

• mk SPID, 71 postova
  • Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER

Trebalo je da vidiš Austrijance kako su,sa kafom u rukama, nagulili da ne bi povraćali gledajući nas  kako  natežemo Dekijev "šnaps" na eks u osam ujutro.. ;D

Obelixe brate kad pomenu austrijance shvatih da smo zajedno sedeli to jutro a i pre toga verovatno.mozda si me i video jer i ja u principu nespavam na skupu,malo sam odremao u subotu pored sanka na stolu.steta sto se ne prepoznajemo

pozdrav za tebe i sve Bajkere

Obelixe brate kad pomenu austrijance shvatih da smo zajedno sedeli to jutro a i pre toga verovatno.mozda si me i video jer i ja u principu nespavam na skupu,malo sam odremao u subotu pored sanka na stolu.steta sto se ne prepoznajemo

'Bem li ga,ja sam stavio svoju BJB nalepnicu na motor,a zavrnuo sam i rukav da i se vide moj Obelix i cuko na ruci. Da nismo mi zajedno diskutovali u onom podrumčetu u Blue Moon-u petak? Ja sam onaj što je kasnio,pa sam upao obučen kao Nindža kornjača. Pozdrav! :)

• mk SPID, 71 postova

'Bem li ga,ja sam stavio svoju BJB nalepnicu na motor,a zavrnuo sam i rukav da i se vide moj Obelix i cuko na ruci. Da nismo mi zajedno diskutovali u onom podrumčetu u Blue Moon-u petak? Ja sam onaj što je kasnio,pa sam upao obučen kao Nindža kornjača. Pozdrav! :)

e jesmo bili onda zajedno u podrumu,samo ja sam se prvo koncentrisao na pricu a potom na malu crnu konobaricu.Moj tatu ces videti i ako ne zavrnem rukave,mada i tu ima nesto ali videces na vratu malteski krst,jedino ga ja nosim tu tako da nema greske

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

imate iste frizure ako Vam to nesto znaci za medjusobnu identifikaciju  :D

...naravno, nadam se da niko nece nista ozbiljnog doziveti u toj sali, unapred se izvinjavam ako neko to dozivi drugacije od dobronamerne sale.

Pozdrav,

imate iste frizure ako Vam to nesto znaci za medjusobnu identifikaciju  :D

...naravno, nadam se da niko nece nista ozbiljnog doziveti u toj sali, unapred se izvinjavam ako neko to dozivi drugacije od dobronamerne sale.

Ha,ha,ne brini...kada nekom nepoznatom opisujem sebe,ja kažem, MATOR,ĆELAV,DEBEO...

Pozdrav,

eh, da....ovaj nas Magnum je samo celav, za resto sam zaduzen ja. :)

...uff, sad grdna matematika, ispada da od nas dvojice jednog Tebe mozemo sastaviti, nezgodan recenicni sklop, nezgodan  ::)

• mk SPID, 71 postova

Pozdrav,

eh, da....ovaj nas Magnum je samo celav, za resto sam zaduzen ja. :)

...uff, sad grdna matematika, ispada da od nas dvojice jednog Tebe mozemo sastaviti, nezgodan recenicni sklop, nezgodan  ::)

Sale,brate sto te nema nigde?Nadam se da ces doci sa Mirom u B.Crkvu

pozdrav

Pozdrav,

Milane, krecemo mi popodne u B.Crkvu ali cemo prethodno u Kovin pa cemo sutra sacekati Karlosa tamo i eto nas, necemo se promasiti....a godisnji nas je malo odveo na istok pa nas i nije bilo zadnjih par skupova, sta da se radi :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja