OverLord 328 Napisano Jun 5, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je ovo bila prva godina "kepojebine" i proveo sam se ocekivano MNOGO DOBRO! Ekstra drustvo, odlicna svirka, fenomenalna voznja, fino vreme, predivna priroda, hladno pivo! Hvala Kepu za organizaciju svega, a takodje hvala vodji offroad grupe Crven Banu i Pashi koji su nas proveli kroz nevidjeno dobre seoske, a posebno sumske puteve! Pozdrav za "brzu" ekipu sa kojom sam odlicno testirao sveze namontirane gume i odvezao fenomenalnu rutu, a takodje imao cas geografije sa krajnjim rezultatom "SAMO PRAVO" :D Takodje pozdrav za KV XT bandu, a i ostale ucesnike sa XT mashinama! Kako brojcano stoje stvari ladno moze da se napravi okrsaj tipa XT vs Dominator pa da Yamaha i na tom polju pokaze svoju prednost 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga jedan vidoje... koji govori puuuuuuuuuuno toga :jee: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i dosad Kepo na visini zadatka.. muski se tu zapinjalo da sve bude u najboljem redu.. I bilo je Eve ga nemontiran Vidoje.. forsiranje recice Uvac Prvi je smelo zagazio Jimmy, pa sam ukljucio rec.. nema ni zadnjih nekoliko prelazaka, pogledali smo pesacki prelaz i vratili nazad.. bolje mokar nego ulubljen.. Mika ovde ima oskara za odigranu ulogu "pracaknuo se saran" Sledeci je Aca.. uz pesmu "bacio je sve niz rijeku" tako je to kad je lagan motor.. i preskaces veceru i rucak.. Popsy.. najelegantinji pregaz 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 5, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 3.14 "a sto se ne bi vratili na pesacki most" Dakle mislili smo da vam priznamo 73 etapu kao jedinu koju ste dobili, ali sam nasao audio zapis tenerasa tako da ni od te etape nema nishta .. "Oces ti na most?" "Pa ja bih" .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 5, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Braaavo, Popsiiii! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima sa drugog klipa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 3.14 "a sto se ne bi vratili na pesacki most" Dakle mislili smo da vam priznamo 73 etapu kao jedinu koju ste dobili, ali sam nasao audio zapis tenerasa tako da ni od te etape nema nishta .. "Oces ti na most?" "Pa ja bih" .... Posle vasih zarona.. morala se razmotriti i druga opcija.. Lepo nam je monah rekao da kada je tolika voda ne tera ni ladu nivu preko.. Uvek ima tezi i laksi put.. ovo je bio laksi.. pad sa pesackog bi bio poguban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 5, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gledam video i ne verujem Stvarno vam skidam kapu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 5, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko ruka ti se pozlatila 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 6, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan "a sto se ne bi vratili na pesacki most " : bravo Vlajkoo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Jun 6, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na fotkama i klipovima prijatelji, srce mi puno kao da sam bio u akciji i ja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Kako brojcano stoje stvari ladno moze da se napravi okrsaj tipa XT vs Dominator pa da Yamaha i na tom polju pokaze svoju prednost U svako doba BTW odlican provod, odlicne slike ali nisam bas ocekivao da ce biti toliko izlupanih motora . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 6, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska četiri dana... Ulazim u sobu i nekako mi... malo i skučeno, ja bih na livadu pod šator Jbg propustio sam off u subotu, ali mi je ipak bila strava vožnja sa kepom. Hvala svima! Naravno na čelu sa Kepom p.s. Popsy, nemoj ja da kačim slike tvog majstorisanja ja sam samo skidao bisage (i izgubio desnu plastiku negde u šumi) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve luudake i naravno pozdrav za komadanta K. Juče na putu kući sumiram utiske i sjetih se jednig mog druga koji je na pitanje vozača autobusa pri povratku sa jedne luuudački dobre studentske eskurzije gdje da nas ostavi odgovorio - vozi nas ti majstore kod Dr Pekovića imaće on ođe dosta posla . Inače Dr Peković je najpoznatiji crnogorski psihijatar. Uplaćujem rezervaciju za sledeći put 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan khm, khm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo mi vozimo.. kad iza jednog brda HALT! Dalje neces moci 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drpljeno od Mojse sa fb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aco..ovo se radi kad povuces mulj malo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan A kakvu ste pometnju napravili komsiluku u UE!!! Mislim (NARAVNO) na onu 17-oclanu ekipu MokroNogih Ev samo 2 fotkice... DObro se i one desise, kol'ko ste zurili! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 6, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Polazak stigli moja draga nasla zanimaciju Idemo Prva pauza, tad smo saznali da smo ostali bez Jagera Bleja u sumi ae idemo dalje ! Popsy & Zex photo by Hitman Dane vata signal Forsiranje reke Hitman Zex Popsy Cure Chomski Dane Gosn Misa Chaki Rusic Mare Vlajko Voda izbacena,DRZ pali ko barut Ian je docekao 68 rodjendan u kotlini idemo kuci Bilo savrseno ko' i uvek, ja osvojio barem 9-ku sa izvedbom laste i malo se osvezio a AT oprao Pozdrav paklenoj 17 ! 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan MIkko jel mogu ovu da uramim? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 6, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan MIkko jel mogu ovu da uramim? haha moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 6, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Samo zbog vas ludaka i kotline bih i uzeo neku enduracu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 6, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan IZbacujem klijente napolje da mogu da miru da pregledam fotke i klipove heheheheh, inako me vec cudno gledaju Prelepi snimci i fenomenalno drustvo , valjda cu ubosti sledecu Kepijadu da namestim koji km. @TA uradicu ti poster na ploteru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan IZbacujem klijente napolje da mogu da miru da pregledam fotke i klipove heheheheh, inako me vec cudno gledaju Prelepi snimci i fenomenalno drustvo , valjda cu ubosti sledecu Kepijadu da namestim koji km. @TA uradicu ti poster na ploteru Hvala, hvala Slika me nekako podseca na one coca-cola reklame, sve ko iz bajke, stvarno je umetnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...