kepo 4527 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan divčibare prilazan vidikovac koji se nalazi izmedju dve ski staze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 25, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 9... 4+4 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9... 4+4 ... a taman sam mislio ko ce da se zahebe u odbrojavanju :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 9... 4+4 ... a taman sam mislio ko ce da se zahebe u odbrojavanju :lol: Sve je tacno. Vi sto radite teske psiho-fizicke poslove, vi i treba da idete dan pre, da se dobro odmorite pred sledecu radnu nedelju. Mi rukovodioci dolazimo u petak, dosta nam je tri dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 8... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 26, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 8... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8... Au brate BusMane... .ne daj da te NOSAJU! :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 26, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dajte koordinate mog mesta za sator!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan idem danas da slikam kamp, pa da ga isparcelisemo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 26, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel kamp mesto mora da se rezervise ili??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel kamp mesto mora da se rezervise ili??? ne, ko pre travici, njegova je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan jel kamp mesto mora da se rezervise ili??? ne, ko pre travici, njegova je. A travice koliko volis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel kamp mesto mora da se rezervise ili??? ne, ko pre travici, njegova je. e ja moram da nađem neko parče bez kamenja... kad smo sklonili šator tamo gde je Jimmy spavao jedva se savila trava a gde sam ja spavao napravila se rupa, nigde zemlje samo kamenje iskočili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 26, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene u Kvarisinom i Hitmanovom komsiluku! I Rakijinom Ko dodje prvi cuva mesto za ostale Popsy imam ja ideju kako da te ne zulja kamenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih sve posetioce koji nece kampovati, "da motore parkiraju na nasuti parking pored jezera" u donjem nivou Kotline. da bi kamperi imali dovoljno mesta za svoje satore, ovo je neophodno da ispostujemo. na ulazu u Kotlinu ce biti redar Kremčić, i on vas uputiti gde treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene u Kvarisinom i Hitmanovom komsiluku! I Rakijinom Ko dodje prvi cuva mesto za ostale Popsy imam ja ideju kako da te ne zulja kamenje i jasna i ja u shatoru pored Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan i jasna i ja u shatoru pored Zar te offroad voznjne mogu sa suvozacicom ili ona dolazi svojim bajkom? Mojoj devojci zao sto ne ide, ali ja kontao da teren i nije bas tandem voznju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 26, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene u Kvarisinom i Hitmanovom komsiluku! I Rakijinom Ko dodje prvi cuva mesto za ostale Popsy imam ja ideju kako da te ne zulja kamenje Komsija, sve isto kao i prosle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i jasna i ja u shatoru pored Zar te offroad voznjne mogu sa suvozacicom ili ona dolazi svojim bajkom? Mojoj devojci zao sto ne ide, ali ja kontao da teren i nije bas tandem voznju. bice dosta lepsih polovina koje ce se igrati u kampu preko dana, tako da joj sigurno nece biti dosadno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ pda, priroda mozhe da se konzumira i bez motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 26, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ^ pda, priroda mozhe da se konzumira i bez motora iz cokanceta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan e kad smo vec kod lepsih polovina, hoce li ih stvarno biti i koliko otprilike posto bih poveo i ja moju uz naravno obrazlozenje da teren nije za dvoje, ali da ce imati drustvo u kampu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 8... Jaaao, dzubre jedno! A pa srescemo se mi opet u Visnjickoj !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Maj 26, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 9... 4+4 ... a taman sam mislio ko ce da se zahebe u odbrojavanju :lol: Ja sam se zajebo za citvih nedelju dana, da se nismo culi juce, sad bi bio uveliko na putu za Kosjeric Ne bi me posle oprali ni Sava ni Morava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah Aco, mnogo te posećuje onaj Nemac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...