guja011 167 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako te put nanese pored vidikovca, mogu ti dam malo rocolRTD ulja za bušenje, spašava dosta burgije a i živce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pad ami na pamet i ova moja varilica za šrafove, možda bi se dalo napeći koji m6 ili slično ako je lom u ravni sa okolinom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17702 Napisano Maj 10, 2011 Integrisan, 8370 postova Prijavi odgovor kao problematičan pad ami na pamet i ova moja varilica za šrafove, možda bi se dalo napeći koji m6 ili slično ako je lom u ravni sa okolinom.. Nije u ravni (sraf mora da prodje kroz nosac kofera, a onda nije dostupan za varenje). Definitivno cu okaciti fotku, pa da se vidi situacija. Ipak, u svakom slucaju hvala na dobroj volji. Sto se ulja tice - drzim te za rec . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Nije hard, vec onaj "plavi" (hard je bio crveni) koji je predvidjen za demontazu. Mislis li da vredi pokusati? možeš pokušati .. ali kako je mile duh već rekao .. lagano lagano... jer ako ti alat pukne, onda si tek najebo ... ali da se to meni desilo, ja bih ga već davno probušio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Maj 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da ti pitas koleZu Scubu da li je voljan sve to da ti resi posto ima i strug i te dzidza-bidze za vadjenje srafova....slabo posecujes Labos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17702 Napisano Maj 10, 2011 Integrisan, 8370 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa vec sam te zvao (prvo sam tebe i okrenuo)). Samo nisi video... PS: nisam znao da scuba ima i koristi strug. Eto, tako mi treba kad' prvo otvorim temu, a onda pitam;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Maj 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u putu do Subotice pa se nisam javljao Javi se Scuboniju najbolje, on ima lekic za takve slucajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17702 Napisano Maj 12, 2011 Integrisan, 8370 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekoga zanimati epilog price: Zalomljeni vijak izvucen je posle dosta muka i gluposti. Busenje nije bilo moguce (tvrd sraf). U sustini upalilo bi samo totalno razbusivanje i novi navoj, ali posle rasklapanja celog zadnjeg dela motora pokazalo se da rupa ipak nije slepa, tj. da se moze dohvatiti vijak. Onda je vrlo lako izvadjen. Distancer i novi M6 sraf (oba potpuno trazenih karekteristika i vernih originalu) napravljeni su tako sto je svoju dragocenu i nesebicnu pomoc ponudio ovde pristuan forumas ter3a. Hvala druze i ovako javno! Epilog je da je nosac kofera opet na mestu, a koliko dugo videcemo;))). Hvala svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan eto ... sve ima rješenje, samo ga treba naći ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Distancer i novi M6 sraf (oba potpuno trazenih karekteristika i vernih originalu) napravljeni su tako sto je svoju dragocenu i nesebicnu pomoc ponudio ovde pristuan forumas ter3a. Hvala druze i ovako javno! Ma hajte molim vas, nije to ništa. Drago mi je da je sam mogao da pomognem i što je sve prošlo bez velike muke. i 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Severian, cesce da svracas u Labos, ima tamo i ratluk i kafa.. a ovakve i grdje stvari se resavaju ocas posla.. Mega majstor je kum Rale.. a ume i Scuba.. samo kad oce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17702 Napisano Maj 13, 2011 Integrisan, 8370 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko... bolje da ne komentarisem oko Kuma - ne staj mi na muku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...