demro.st 435 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja od juce stupam u drustvo suzana,dosad sam bio u hondama imao sam shedowku al mi dosadilo da budem uvek na kraju kolone nadam se da cemo se dopisivati i savetovati inace kupio sam gsx 600f 98 godiste i to je to za sada pozdrav svima janko.demro.st kisac kod Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 8, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, ali se ne važi bez slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona zlatna duletova .Ako jeste lepa Suzana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona zlatna duletova .Ako jeste lepa Suzana jeste od duleta je zlatne ili senf boje zasada je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja od juce stupam u drustvo suzana,dosad sam bio u hondama imao sam shedowku al mi dosadilo da budem uvek na kraju kolone nadam se da cemo se dopisivati i savetovati inace kupio sam gsx 600f 98 godiste i to je to za sada pozdrav svima janko.demro.st kisac kod Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra je ja sam je gledao al prevagnula mi cifra i to što sam hteo 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Sa honde na suzu .... e to se zove evolucija... puno sretnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka prica samo kruze ti znas da te ludo volim zavide mi pa pitaju da li mogu da te prebolim Suzo moja Suzana brigo moja jedina za sva blaga ovog svijeta nedam te Suzo moja Suzana brigo moja jedina ti me varas a sve vise volim te SVE NAJBOLJE...UŽIVAJJJJJJJJJJ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...