pronta 3 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Dragana iz Beograda, i za sada sam uspesni suvozac sa tendencijom da prerastem u vozaca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 8, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E.....'ti kazem ja jednu stvar. Pojma ti nemas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E.....'ti kazem ja jednu stvar. Pojma ti nemas kulturna devojka pa nece da ti odgovori..... @pronta da si ti nama ziva i zdrava i dobro Nam dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došla!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je bajkerki kod nas tako da je svaka dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan " Draga Dragana " Dobro nam dosla i puno pozdrava od Tanje i Milana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...