Jump to content

Moto Zajednica

preporuka

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 461 postova
  • Motocikl: Yasmina TDM '97

U naslovu sve stoji sta je potrebno samo jos da se neko javi sa preporukom za neki hostel pogodan za bajkere(da ima parking za motore)znam za sajtove tipa booking.com, hostels.com itd., ali me zanima da li je neko bio u nekom hostelu...preporuka kolege je najbolja :takoje: , sto se cene tice sto nize jer realno posluzice samo da se prespava i istusira i paljba dalje? :moto3:

E da jos nesto(molba za mladje narastaje :zvizduk: ) u ovim gradovima koji su navedeni gde se izlazi sta se vrti od muzike, adresa kluba???

Triii cetiiirii SAD :jee:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

mislim da je bolje rutu da isplaniras pa tako da trazis smestaj, posebno ako neko od kolega mozda ima mogucnost da te primi, jer je bilo dosta tema na ovu temu :P

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: YAMAHA TDM 900

Nedavno spavao u Banja luci. Hostel Hertz. Milana Rakica 2- (ako se ne varam za broj). 11€. privatna soba. Ima parking. 3min pesaka od strogog centra( trznog centra boska).

mislim da je bolje rutu da isplaniras pa tako da trazis smestaj, posebno ako neko od kolega mozda ima mogucnost da te primi, jer je bilo dosta tema na ovu temu :P

Ne bih da se uvaljujem ljudima na gajbe ne bih se osecao opusteno...ako me razumes, ne volim da sam na smetnji... hvala na predlogu u svakom slucaju ;)

Nedavno spavao u Banja luci. Hostel Hertz. Milana Rakica 2- (ako se ne varam za broj). 11€. privatna soba. Ima parking. 3min pesaka od strogog centra( trznog centra boska).

bravo tdm, hvala na preporuci!! :takoje::takoje:

hosteli preporuceni za bajkere:

banja luka--hostel hertz, milana rakica 22

zagreb--..................................

sarajevo--................................

ljubljana--...............................

Idemo dalje :takoje:

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

Hostel Celica u Ljubljani.....praktično u centru Ljubljane.

KLIK OVDE

• Podržavam 1

Zanimljivo bmw, hvala imacu u vidu. :takoje:

Bilo bi dobro da se javi neko ko je iz ili je nocio u sarajevu i zagrebu i da baci neku preporuku za hostele u ova 2 grada( da ima parking za motore)??

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

u centru Ljubljane

http://www.hotelpark.si/si/hostel/

smeštaj 3 km iz centra

http://www.bit-center.net/

provod - muzika

http://www.orto-bar.com/

http://www.metelkovamesto.org/

događaji - koncerti

http://www.kinosiska.si/

inače u samom centru http://www.visitljub...821/detail.html uvek ima neki "cirkus"

na piće idemo kod Mačka http://sobe-macek.si/, ima sobe, ali nisu hostel kategorije

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 354 postova

u Sarajevu imas jeftin hostel u samom centru bas carsije,50m od cesme.Ja sam placao 10e prenociste.Sobe su dvokrevetne i ima i sa vise lezajeva.WC se deli,al je meni lik posto nije bila guzva,otkljucao jednu petokrevetnu i dao mi da koristim kupatilo.Ima jos hostela i hotela,aja sa ovim samo imam iskustva.Nisam isao motorom,al hostel ima malo dvoriste i visoke zidove,tako da mislim da ne bi imalo problema,.E,sad,mislim da cena malo skace u sezoni(ja sam bio u martu)i zato je bilo toliko.HOSTEL "DAIRE"00387 33 233 310

Sto se tice Istocnog Sarajeva ja sam se razocaroa sto se tice toga,jer su cene dosta vece,al moze se naci ja mislim i za 25-30e. Sto se tice izlazak,nisam izlazio po kaficima u Sarajevu,a u istocnom ima par kafica,al nista posebno.Ja sam najvise bio u kafeu Big Ben.Opustena atmosfera i slusa se uglavnom rock,mad umeju da ponekad naprave i tematske veceri,tipa Kafansko vece :D

al ne zaboravi da obidjes vrelo Bosne.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 354 postova

nisi mi dao plus :( :( :(:lol:

Javi kad ides,pa bi ti se mogao raspitati da l imaju neka desavanja u istocnom Sarajevu tad,mada je i setnja Sarajevom dovoljna,A takodje imas i biker kafe rout 66 koji se nalazi u bulevaru mese selimovica. :moto3:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Za hostele u Sarajevu neznam, jebiga ima se pa sam spavao u hotelima.

Ali Restoran Pivnica u okviru Sarajevske pivare nemoj da preskočiš i obavezno ljute kobaje i pivo a ćevapi kod Hodžića :takoje: .

nisi mi dao plus :( :( :(:lol:

Javi kad ides,pa bi ti se mogao raspitati da l imaju neka desavanja u istocnom Sarajevu tad,mada je i setnja Sarajevom dovoljna,A takodje imas i biker kafe rout 66 koji se nalazi u bulevaru mese selimovica. :moto3:

+ i - ne dajem nikome(retko kad), sta vise zaboravio sam i da postoji ta opcija ;)

Hvala puno brki, javicu datum sigurno samo da se sloze kockice...

VAZI ZA SVE PREPORUKE ZA OVE GRADOVE: Nebitna je muzika, samo ako imate preporuciti dobro zezanje, znaci house, d&b,hip-hop,rock,narodna.... :muzicari: samo da je dobro zezanje da nije :vlajko:

Ako ima neko da je bivstvovao u zagrebu bilo bi lepo da se javi, a ne da cuti tu ko neki?? :P

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja