djidjo 7 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nove Continental Road Attack dimenzija:120/70 R17 i 180/55 R17 neotpakovane u najlonu,cena 200eur,samo komplet,tel 063/453-783 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan cena istih u prodavnici cca 30000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan dot? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo dokle će ovi uvoznici da nas deru za gume.... Isti set je u Nemačkoj npr 100 evra jeftiniji. Sorry za off, morao sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 2881 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš siguran da je preko jevtinije nego kod našeg uvoznika.Zimus ovde na popustu bile ispod 20000 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš siguran da je preko jevtinije nego kod našeg uvoznika.Zimus ovde na popustu bile ispod 20000 ...da,da, to je možda bilo zimus... Primera radi, 205 eura su u Nemačkoj set takvih guma. I to sada (a ne zimus), i bez popusta... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan dot? dot h6 lp jja 2710 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš siguran da je preko jevtinije nego kod našeg uvoznika.Zimus ovde na popustu bile ispod 20000 ti ih slobodno kupi ispod 20000! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš siguran da je preko jevtinije nego kod našeg uvoznika.Zimus ovde na popustu bile ispod 20000 ...da,da, to je možda bilo zimus... Primera radi, 205 eura su u Nemačkoj set takvih guma. I to sada (a ne zimus), i bez popusta... da ste zivi i zdravi:set je kostao 206 eura+poštarina 10eur-a+molba čoveku da mi poruči i donese,aon čovek poručio dimenziju kao na njegovom bivšem motoru u prevodu pogrešnu,doneo mi gume i vodi se da mi je učinio veliku uslugu a ja domaćinski častim čoveka 10 eura za maltretiranje.I tako sada prodajem gume i gledam kako pojedinci k..e a ja pukao:36 eura u startu!,zato lepo odeš u prodavnicu u Srbiji i kupiš kao čovek šta ti treba! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan burazeru bez nervoze, mora ljudi nesto da pisu... bas taj set mi treba a trebalo bi da imam lovu za dan dva... samo opusteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš siguran da je preko jevtinije nego kod našeg uvoznika.Zimus ovde na popustu bile ispod 20000 ...da,da, to je možda bilo zimus... Primera radi, 205 eura su u Nemačkoj set takvih guma. I to sada (a ne zimus), i bez popusta... a ja pukao:36 eura u startu!,zato lepo odeš u prodavnicu u Srbiji i kupiš kao čovek šta ti treba! Svaka cast na napisanom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako si ti kupio za 200 eura kako je onda cena u prodavnici 300 eura? upravo to je spomenuto, ti si kupio u nemackoj gde je cena 200 a cenu u prodavnici mislis na srbiju, gde je mnogo skuplje sto se tice zimskih cena, sasvim moguce da su bile 200 i kod nas, jer prodavac tim NISTA NE GUBI samo ih prodaje po normalnoj ceni tokom zime ka dmu treba kesha a to sto neko hoce da zaradi 50% umesto 10% posle zime, je druga stvar... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 18 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan djidjo svaka ti je na mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...