kozmo 83 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva s ovim satorom: Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Ako razmisljas o kupovini... Ne znam da li si zagledao dimenzije spakovanog, ali ovaj je prilicno dugacak 66cm, ne znam gde ces da ga smestis na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Intersportovim prodavnicama imaš McKinley šator za duplo manje pare u toj veličini. Kvalitet sasvim pristojan za kampovanje na motosusretima i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam naveo da je ovaj sator trenutno na popustu i kosta 60 evra. Mislio sam da su McKinley satori u toj velicini barem duplo skuplji. Provericu, hvala. Sto se velicine tice imam povelik gepek pa verujem da ce se nekako smestiti. Uz to ne treba mi prevashodno za moto ture, a drzim da je bolje pomuciti se za desetak cm vise spakovanog zarad metar vise raspakovanog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_2000f2c02c94b52b431208150cfa661190/index.php?topic=artnr&artnr=10002480 A ovaj, valja li cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva s ovim satorom: Uploaded with ImageShack.us Odlican Ja kupio letos, isto na popustu, kvalitetan, veoma prostran, malko komplikovan za ''erekciju'' Ali vredi svakog dinara. Jedina mana mu je sto je nepraktican za 1 osobu, tj vredi ga nositi samo ako imas saputnika inace bolje razmisljaj o nekom manjem. Velicina zapakovanog mi nije bila problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan ovaj "iglu plus" je jos manji, 60cm zapakovan. inace ceo je manji u odnosu na ovaj sa tvoje slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gora-i.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=205&category_id=73&option=com_virtuemart&Itemid=86 a ovaj? pise da je trosezonski sator. dimenzije su mu bas bas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 25, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije dvoslojni sator, samo je aluminiziran da odbija toplotu. Ne znam sta da ti kazem, za uslove kao na bugarskim jezerima treba imati cetvorosezonski sator - pogledaj u Gori ili na Ferrino sajtu o kojim satorima se radi. Pitanje je i koliko novca mozes da odvojis za to. Ja sam pre nekoliko dana kupio Ferrino Syncro 2 u Gori i izgleda mi OK - pravi cetvorosezonac, a imas i verziju Syncro 3 koja je mozda i bolja. Ja sam uzeo dvojku jer ipak najcesce idem sam na put. Suncro 2 kosta 23000 dinara i imaju jos samo jedan komad na stanju. Takodje, ne zaboravi na dobru toplu vrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja proveren na regati(dva dana kise)+dusek+pumpa! jednom koristen openair! http://www.jysk.dk/165/388/418/4720400/a/catalog-sales uzet u ysk,ako si zainteresovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan Nije dvoslojni sator, samo je aluminiziran da odbija toplotu. Ne znam sta da ti kazem, za uslove kao na bugarskim jezerima treba imati cetvorosezonski sator - pogledaj u Gori ili na Ferrino sajtu o kojim satorima se radi. Pitanje je i koliko novca mozes da odvojis za to. Ja sam pre nekoliko dana kupio Ferrino Syncro 2 u Gori i izgleda mi OK - pravi cetvorosezonac, a imas i verziju Syncro 3 koja je mozda i bolja. Ja sam uzeo dvojku jer ipak najcesce idem sam na put. Suncro 2 kosta 23000 dinara i imaju jos samo jedan komad na stanju. Takodje, ne zaboravi na dobru toplu vrecu. http://www.louis.de/_2000f2c02c94b52b431208150cfa661190/index.php?topic=artnr&artnr=10002480〈=en Outdoor "dome plus" tent - always really popular! Tried and tested all-round tent with added vestibule for stowing your luggage! First choice for all outdoor activities. Includes everything you need for pitching the tent plus a carrying bag. Features: 2-person double-skin tent, taped seams, breathable suspended inner tent, mosquito net entrance, reflective guy ropes. Colour: olive/black. Outer shell: High-quality polyester flysheet. Groundsheet material: 100% waterproof PE (polyethylene). Dimensions of sleeping compartment: (WxL) ?140 x 205 cm. Hydrostatic head rating: 1500 mm/cm2 Height: 95-100 cm max. Dimensions: Length: 210 + 90 for vestibule / width 160 + 93 for vestibule Pack size: 60 x 15 x 15 cm Weight: 3.4 kg sta im znaci onda " double-skin tent " ? ja se ponadao da je dvoslojni. jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 25, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Double skin = dvoslojni sator. Bilo bi fino da je malo vise od 1500 mm/cm2, a izgleda da nece biti lak za postavljanje jer se sipke provlace kroz "tunel" celom duzinom. Takodje, treba mesta za njega, zapakovan je 60x15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan ma vidim sve to, nego me vuce cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sator za dve osobe za dvoje sa opremom je maaaaaaaaali,taman je onaj za 4 da stane sve u njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 25, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Svetac, uvek treba uzeti sator za jednu osobu vise - oprema zauzima taman toliko mesta. Samo ne treba preterivati jer se veliki sator tesko zagreje. Ja imam fobiju stecenu prosle godine - gde god da sam isao, smrzavao sam se i vracao kuci sa temperaturom. Sator i vreca su nesto sto vam cuva zdravlje i tu ne treba stedeti, ukoliko zelite ozbiljno (tj. cesto) da ih koristite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, nisam baš razumeo, ali ako prodaješ svoj šator daj neku cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nisam hteo coveku da offujem temu,cena je 50e! jednom koristen i vracen u kutiju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo greska u dimenzijama? http://www.louis.de/_20e15296d40046fe3b1227104dde4964fc/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=610&wgr=101&list_total=16&anzeige=0&artnr_gr=10002422 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ili je greska u dimenzijama ili u opisu da je za 2 osobe (osim ako nije onaj fazon jedna vreca za spavanje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 7, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije greska nikakva... to je to... ultra mali sator za dve osobe. Imao sam veoma slican ovom i sluzio je savrseno dugo godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 11, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko ima iskustva sa ovim NORDKAP QUICK ERECT-MINI iz Louisa : http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=610&wgr=101&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=10002220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 11, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi utisak o tom satoru - mali sator neprihvatljivo velikih dimenzija u spakovanom stanju. Sumnjiva vodonepropusnost - samo 1500 mm/cm2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 14, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko ima iskustva sa ovim NORDKAP QUICK ERECT-MINI iz Louisa : http://www.louis.de/...tnr_gr=10002220 ja imam ovaj, a mini ima Pera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko ima iskustva sa ovim NORDKAP QUICK ERECT-MINI iz Louisa : http://www.louis.de/...tnr_gr=10002220 ja imam ovaj, a mini ima Pera Super sator,sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Februar 14, 2012 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan imam ja proveren na regati(dva dana kise)+dusek+pumpa! jednom koristen openair! http://www.jysk.dk/165/388/418/4720400/a/catalog-sales uzet u ysk,ako si zainteresovan! potpisujem za ovaj, imam isti i extra je:takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...