Jump to content

Moto Zajednica

Sreca ili nesto drugo? - video

Recommended Posts

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

Sreca da je sofer stao na vreme da mu ne zdrobi stopalo. Sve u svemu, relativno brzo je vozio i u kljucnom trenutku pogledao u pumpu umesto ispred sebe. Tako da nije video ni baju koji mase ni vozila koja stoje ispred. Sreca da je prosao nepovredjen, a za kocenje ne znam, mozda je imao ipak dovoljno prostora za kocenje, ali tesko je reci ovako preko kamere.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

:staa2: Koji bedak.

Kako se ja jezim od oviakvih zvukova izklizavanja motora i udaraca...

I jos mu dodju ovi i nesto kenjaju kao da mu nije dosta sto je isklizao :neznam:

Dobro je prosao svakako.

• Svrati ponekad, 147 postova

oprema je cudo,da je bio kao sadasnji klinci,mangupi,do kosti bi se odrao.

Samo da nije pao,to jest naglo zakocio,stao bi i pre kamiona,jer je taman sa klizanjem stao kod kamiona,a verujem da motor ima manji zaustavni put od coveka koji klize po asfaltu :)

http://www.youtube.com/watch?v=0dFFteqSy5w

Ovde ni oprema ne pomaze :(

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

mislim da ga je i namerno oborio,kontam da nema sanse da bi prikocio...

Slazem se,profi je to uradio da je nastavio sa kocenjem gore bi prosa

Pa moguce je,ali deckic iza njega je stao podaleko,a verovatno je bio tu,mada,nemam pojma,ko ce ga znati..

Deckic nije gledao pumpu pa je kriticne sekunde gledao gde vozi,naj verovatnije.

• Xtreme, 392 postova

Ja koliko vidim lik nije gledao u pumpu niti je zverao vec je bacio pogled iza da se ubaci u traku desno posto je ispred njega u levoj traci auto poceo da usporava.

E sad da li je mogao da za zakoci na vreme - mozda (veliko mozda),ali bi bilo knap. Ne znam koliko ste obratili paznju,ali motor i vozac se nisu zaustavili kod kamiona vec se motor fino podvukao (pritom je repom udario u gumu),a lik udario nogama u gumu/tocak kamiona i tek se onda zaustavio.

Na snimku deluje kao da je lik pametno odigrao i da je oborio motor,ali postoji dobrana mogucnost da mu je tocak proklizao pri kocenju,verujem da ni njemu nije jasno sta je uradio

Ono sto je meni privuklo paznju jeste lik koji je stojao uz bankinu i koji ima ulogu da zaustavlja saobracaj u ovakvim situacijama - motor je samo propratio pogledom bez ikakve signalizacije da uspori. Ili samo ja tripujem da se sa desne strane pored puta nalazi gradiliste :jee:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

U 10-oj sekundi se vidi da momak i nema retrovizore (leva rucka kormana, koja nije klizala ga nema), potrosio je duplo vise vremena na gledanje desno-unazad. Al odlično je prošao.

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Meni se cini da je mogao da stane pre kamiona. On nije ni pokusao maksimalno da ukoci, vec je mahinalno naglo zakocio prednjom do blokiranja tocka i motor je isklizao. Trebalo je da jako ukoci u prvom momentu, onda da popusti kocnicu i brzo odluci da li da koci naglo (sa popustanjem na mahove da mu prednji tocak ne bi popustao) ili da izmanevrise mozda desno.

Mislim da je decko daleko od profija... :neznam:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja