Mrshavko 5 Napisano Jul 2, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam motor pre par dana pa sam ga odvezao kod nekog majstora da promeni ulje i filter.Kad sam ga uzeo ,motor nece da prebaci 8000 ni u jednoj brziniGusi se,gubi gas.On mi kaze da je promenio ulje,filter i ocistio filter za vazduh .Jel zna neko sta to moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 2, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da je majstor budala i da se ti ne bavis sredjivanjem tog problema, nego on jer si mu dotero ispravan motor, a odvezao polu/neispravan!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jul 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas matori, mogu da mislim kako se osecas. Nazalost jako je tesko naci dobrog majstora. Provereno je nesto zajebao. More svi su oni isti, gledaju samo sto vise da sibnu po usima. Raspitaj se malo pa teraj kod drugoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma pazi samo kod paganinija da ga ne oteras ;D ;D ;D ;D ;D moj savet ti je da ga ti lepo oteras u neki ovlascen9i servis za kawu i da ga oni pregledaju,onako doktorski 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam motor pre par dana pa sam ga odvezao kod nekog majstora da promeni ulje i filter.Kad sam ga uzeo ,motor nece da prebaci 8000 ni u jednoj brziniGusi se,gubi gas.On mi kaze da je promenio ulje,filter i ocistio filter za vazduh .Jel zna neko sta to moze biti? Od ovoga što si nabrojao ...filter za vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam problem.Lik od koga sam kupio motor,verovatno nije ispraznio rezervoar tokom zime nego je ostavio polovinu pa je od kondenzacije zardjao.Kad je ovaj menjao filter,podigao je rezervoar i ona prljavstina se nabila u pumpu.Ocistio sam i oprao,prosuo staro gorivo,sipao novo i sad je sve ok.Samo me brine da se to ne desi ponovo jer je rezervoar dosta nagrizen pa razmisljam da ga odnesem na olastificiranje.Ne znam koliko je to pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Neznam odkuda vam to da rezervoar treba da se preko zime isprazni.Pa jedini nacin da se uspori proces rdjanja rezervoara je da bude uvek pun do cepa.Onda nema vazduha,i nema rdjanja.Ako ti je vec rdjav onda samo pun i neprebacuj na rezervu jer tada povuce rdju sa dna i zapusi filter ili karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILY 0 Napisano Jul 7, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,rezervoar treba biti full u toku mirovanja motora preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2857 Napisano Jul 8, 2007 Braveheart, 711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Uzas matori, mogu da mislim kako se osecas. Nazalost jako je tesko naci dobrog majstora. Provereno je nesto zajebao. More svi su oni isti, gledaju samo sto vise da sibnu po usima. Raspitaj se malo pa teraj kod drugoga Tako je !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ga plastificirati,a kada krene da se ljusti plastika . Skini ga ocisti,ako je bas rdjav probaj vise puta sa antirostom,ako i to ne pomaze mozda se moze ispeskariti sitnim peskom sitnim i pazljivo da se ne izdeformise. A kad to sredis i kad stoji duze pun do cepa i resen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Evo jos jedne ideje .Skines rezervoar ,a sa njega pumpu i stalo. Sipas u njega antirost koji mozes naci u svakoj farbari i ubacis 2-3 sake ostrih kamencica,dobro promuckaj pa ostavi da odstoji pola sata,opet muckaj,prospi stari pa naspi novi antirost ,pa ispocetka. Ponovi to nekoliko puta. Malo ce potrajati ali verujem da ce vredeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 14, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je umesto kamencica ubacio staklo od izlomljenih flasa umesto kamencica.Ako te smara muckanje probaj da rezervoar nekako makacis na mesalicu za beton mnogo je laksa varijanta. Znam da zvuci sasavo al pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...