Poly 0 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Honda Dominator Supermoto nx500 1991 godiste motor je profesionalno potpuno prepravljen u supermoto u austriji Arrow izduv 2 u 1 promenjene viljuske Supermoto felne i gume Zadnji stop zamenjen zadnji migavci led Lanac i lancanici u jako dobrom stanju josh sigurno dve sezone Zadnja guma 90% prednja 70% Mashina u jako dobrom stanju Farban prosle godine Uz njega ide kofer GIVI i plasticni stitnici ruku Motor iskljucivo prodajem jer ne stizem da ga vozim posto mi je drugi motor i zao mi je da stoji. zamene me interesuju ali iskljucivo nesto novije uz moju doplatu (cisto malo da promenim)ili za neki mali gradski auto posle 2002. Cena: 1700e Kontakt: 060/6666-060 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Maj 5, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je neverovatan... Vredi pogledati! Prelep i na slikama, al uživo... Video, probao, jurio... Utegnut, ušminkan, doteran... Dommie kakav sigurno nikad niste videli... Potrebna ulaganja: jedan prohromski šraf Vredi svakog dinara, odlicna kupovina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je sve sto kazu kolege Dobar motor.. Takodje ga malcice provozao.. Za grad odlicna sprava!! I zvuk je odlican, ja tu nista ne bi dir`o! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Poly 0 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je sve sto kazu kolege Dobar motor.. Takodje ga malcice provozao.. Za grad odlicna sprava!! I zvuk je odlican, ja tu nista ne bi dir`o! svi to kazu za zvuk , po mom misljenju je preglasan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan To kad su ti "lose" komsije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti privatnu poruku. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti PM, pogledao bih ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...