s a n j a 130 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ili možda ima neko znak sa rezervoara za dragstar-a 1100? P.S.Izvinjavam se,pogrešila sam mesto za temu,premestite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Jel sredio Mikic Yamanu ili je jos kod Saleta Cupavog u Starom selu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek je kod Saleta u V.Plani,čeka delove da mu stignu.Odneo je rezervoar da mu sredi neki lik iz Požarevca a dekli stiže za 1-2dana iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od mog skinuo nisu mi se svidjale . Nisam siguran da kada sam prodao motor to dao kupcu . Pogledacu pa cu da javim za neki dan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super ako je ostao kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko od vas gde se može naći dihtung za dekli za dragstara? Ovlašćeni diler nedolazi u obzir jer oni nemaju na stanju i moralo bi da se čeka bar 2meseca-ako nebude i duže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...