OverLord 328 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 17. avgust, pa naravno, ovo samo lavu moze da padne na pamet "Lav ima potrebu svima pokazati da je najbolji i vredan divljenja pa će se tako i svome partneru stalno dokazivati" :jee: Respect! Nastavi dalje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šćepa 19 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Malecni Sprint Eagle i Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve nesto na kasicicu......... i sta sad covek da radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 12, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pregledala sam fotke... ljudi ipak bi ovo bilo sve od mene za ovaj putopis... Jedino sto mogu da dodam....to su fotke kad sam neplanirano ostala u Backom Petrovcu kod Zeljka.... Zapravo ja sam sa dva drugara i HIS GIRL krenula na skup u Novi Sad....uredno se cula sa Zeljkom posto mi rece da zivi 10 min od skupa i pada dogovor da se vidimo.... Cetvoroclana ekipa stize na skup,ja se pozdravljam sa Zeljkom i polse par minuta razgovora postavlja mi pitanje : "kad krecete" ja odg "za par sati..." i naravno a zasto ne ostanes do sutra pa se sutra vrati....nemam stvari,kako cu da se vratim ...."ja cu da te vratim"-reci koje su zavrsile raspravu....dakle OSTAJEM... druzenje naravno pa i defile kroz grad....moje drustvance je ostalo u kampu a mi se vozali...posle nekog vremena oni zovu i kazu da krecu za BG...cekamo ih u gradu...pozdravljamo i zelimo srecan put.... Vracamo se u kamp i nastavljamo druzenje...posto je kamp bio pored kanala tamo smo proveli veci deo vremena-dok nije pocela da prokapljava kisa i da duva vetar... Znam i da cu biti udavljena za fotke koje cu da stavim jer on ne voli da se fotografise....ali ja volim da ga fotografisem i javno objavljujem njegove fotografije A onda pozeleh da napravim i neku profi...ali model ne saradjuje sa mnom Ali ja saradjujem sa foto aparatom...a evo i da vidite kako pametno izgledam kad nosim naocare ,mislim ko uspe da vidi posto je daleko...a naravno ja sam i utvrdjivala koliko je cvrsta skakaonica i razmisljala da se bucnem nego bilo je hladnjikavo pa ostavih to za drugi put Ovi sto su sedeli pored nas su razmisljali o svojim zivotnim problemima posto rec nisu progovarali ili su se telepatski druzili xexexe A onda nam je stigla i ekskurzija pa smo se zamenili...oni pored reke a mi pod tendu jer je ubrzo i pocela kisa a ovo sto drze svi u rukama je sokic od jabuke,nije pivo xexexexe Kasnije kad je poceo koncert nama kisa nije smetala te smo se mi i lepo druzili Sledece fotografija je kao razmisljanje....a gde li cu ja nocas spavati..... Sreca nisam spavala napolju sa kucom vec u lepom i toplom krevetu Ujutru budim se ,caskam sa Zeljkom i neko kuca na vrata...a ja najopustenije kao u svojoj kuci -slobodno i pocinjem da se smejem...na vratima stoji krupan covek prijatnog lica i rece "ajde ustajte treba da se pomaze oko rostilja"...Zeljko mi je pre toga rekao da je rostilj skoro gotov-dakle jedina pomoc je da se pojede... Ustala sam,popila kafu a onda smo pre "dorucka" u 14h,posto jos nije bio gotov otisli da prosetamo do kanala... zajedno sa Zeljkovim bratom Nenadom i njihovom kucom Ovo je doticna prasica ups kerusa nego je bucka pa sam je pomesala Meni predeo oduzima dah-zaljubljenik sam u prirodu pa su mi i sitnice lepe...kao sto je ovaj letnjikovac sav u zelenilu i paucini doduse ali i to je deo prirode Jedva ga nahvatam da se fotkamo zajedno...ali uspevam nekako i to ispadne ovako-LEPO I naravno moram ja malo da pozerisem Prelepo je bilo...mir,tisina ....reka.... i JA xexexe i debelica koja se kupala USpevam nekako da ga nagovorim da ga ufotka i slazemo se da je ova ispala FULL A napokon i jedna onako zajednicka za koju se nije bunio-a i da se bunio ja bih je okacila Zatim ja zveram po dvoristima-za oko mi zapada jedna cudna biljka-cvet,naravno nemam pojma sta je ali zbog neobicnosti red je da zabelezim A jos jedna zanimljiva stvar je da tamo SVAKO dvoriste ispred ima drvo TRESNJE kojih sam se najela i koje sam ponela u BG Kuca cveca Maca na rostilju prasici koji cekaju praznik da budu poruckani i veoma zla krmaca-doduse tako izgleda... su mi ostali u secanju i posle Beogradske guzve koju smo jedva prosli pri mom povratku kuci....eto da nadoknadim sto svojom nepaznjom nisam videla da nemam vise fotki sa ovog putopisa... Nadam se da ste makar delimicno uzivali u fotkama,jer je meni bilo prelepo kad sam bila tamo ...pozzic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu da dodam....to su fotke kad sam neplanirano ostala u Backoj Palanci kod Zeljka.... Khmmmm khmmm pre ce da bude u Backom Petrovcu Kasnije kad je poceo koncert nama kisa nije smetala te smo se mi i lepo druzili Ala sam "neispavan" na ovoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 12, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu da dodam....to su fotke kad sam neplanirano ostala u Backoj Palanci kod Zeljka.... Па ти и не знаш где си била Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 12, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu da dodam....to su fotke kad sam neplanirano ostala u Backoj Palanci kod Zeljka.... Khmmmm khmmm pre ce da bude u Backom Petrovcu Evo ispravila sam gresku stalno mesam ta dva Jedino sto mogu da dodam....to su fotke kad sam neplanirano ostala u Backoj Palanci kod Zeljka.... Па ти и не знаш где си била a stalno mesam ova dva.... :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Jun 12, 2011 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta bi na kraju, jeste li se smuvali ili cemo jos citati zajdnicke putopise upoznavanja Na slikama se jasno vidi kako se gledate 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 13, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta bi na kraju, jeste li se smuvali ili cemo jos citati zajdnicke putopise upoznavanja Na slikama se jasno vidi kako se gledate Ajde malo ozbiljnosti....nismo se smuvali i necemo se smuvati....drugari smo i lepo nam je da se druzimo...pre svega ne gotivim te veze na "daljinu" a drugo ja imam nekog....pa bi bilo lepo da ne pisete vise ovakve stvari.... A zajednickih putopisa se nadam da ce biti uskoro sa 2 motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti ti Acu Nego pozuri sa tim putopisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 13, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Prvo motor da kupim bre...pa da skupim malo parica pa tek onda putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam u fotkama ! Super putopis Nensy ! Uzivancija jedna. Vrate mi se uspomene...prelepa nam je zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 27, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis Moram i ja da uguram Taru negde u kalendar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...