Bursac 74 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan KTM GS 300 1995 god. Nekompletan, potrebno je nov klip i sedište, sve ostalo je u super stanju. Cena 950 eura 064/281-4-371 Šabac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel registrovan,imali papire ili nesto ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan odjavljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze i neka zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan zasta zamena? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sta imas za zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam CRku iz potpisa uz tvoju doplatu. Mada sam prvenstveno pitao za drugara i njegov mmaxi skuter. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan koji skuter ima drugar a za tu tvoju cr ne bi ni menjao pa cak i ti meni da doplatis ipak je to bajs za ovo moje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam CRku iz potpisa uz tvoju doplatu. Mada sam prvenstveno pitao za drugara i njegov mmaxi skuter. Hahahha jos da ti doplati,svasta :lol: :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pa cekaj,Bursac ceni KTM-a 950 eur,a Marko ceni CR-ku soma i nesto. Opet na KTM-u treba da se poradi dok CR-ka radi. Necu da se mesam neka to njih dvojca rasprave ali bez ljutnje Mohikanac mislim da si bez razloga ovo napisao. izvinjavam se za off Inace motor je prelep i odlican za oranje ja bi ti ponudio moju teneru kada je sklopim ali ne bi imao da ti doplatim jos xxx eur-a 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pa cekaj,Bursac ceni KTM-a 950 eur,a Marko ceni CR-ku soma i nesto. Opet na KTM-u treba da se poradi dok CR-ka radi. Necu da se mesam neka to njih dvojca rasprave ali bez ljutnje Mohikanac mislim da si bez razloga ovo napisao. izvinjavam se za off Inace motor je prelep i odlican za oranje ja bi ti ponudio moju teneru kada je sklopim ali ne bi imao da ti doplatim jos xxx eur-a Odosmo u off,ali cr ne moze da se registruje-nema papire(koliko znam) a ktm moze i duplo je ozbiljniji motor,a motor moze da se ceni koliko hoces al te niko nece ni zvati....... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To si upravu za cenu motora. Ali vidis kakvo je trziste i koliko cene takmicarske motore... necemo vise u off Bursac srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan koji skuter ima drugar a za tu tvoju cr ne bi ni menjao pa cak i ti meni da doplatis ipak je to bajs za ovo moje Neces ti hteti ni skuter jer bi za njega tek morao da doplatis @Mohikanac ne seri 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan alo momci nemojte se bez veze raspravljati meni nista ne gori oko prodaje krajem juna ce biti uradjen pa dodjite da probate pa onda komentari sta kolko vredi. svi bi vi ca trgujete i da dobro prodjete ali nije to uvek bas tako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...