isterivac 269 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan druzhe moram da ti kazhem da sam uzeo sebi takodje one tomos nosache kormana i nazhalost pukli su kao nishta... mozhda da razmislish o stavljanju istih sebi? vidim lepo si napredovao sa malom, samo nastavi i shto vishe slika (ne shkrtari) Ne znam kakve si nabavio, mozda su vareni.. Moji funkcionisu savrseno. Ne skrtarim na slikama, kad bude ono glavno e onda ce biti slika do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Maj 16, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore, sad jos neka blesava KTM boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan ovo će da bude brutalno dobro! Svaka čast! P.S. Stavljaj što više slika spemio sam dzak kokica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ce kasniti radoovi, lose vreme, farba se sporo susi.. Cekacemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 17, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: ...SVAKA ČAST ZA TRUD! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan PLASTIKE,PLASTIKE,daj nam plastike da vidimo! ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel se osusila ta farba??... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ce biti slike, danas smo odneli motor da se napravi y racva, veceras se lakiraju plastike i Boze zdravlja i srece sutra smo na putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luigi70 0 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i pitanje;čime si opitura mašinu(kojom vrstom boje),i čime ramu i jeli rama aluminijska (koji primer koja boja za aluminij) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh da slikam od burnog i pretrpanog vikenda! Evo jedne od petka: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1054 Napisano Maj 23, 2011 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra! Daj neku vecu,bolju,na suncu... Razmisljao sam da sledece godine pocnem tako nesto...pa kad zavrsim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bice danas slika, celi vikend pretrpan sa svim svacim ko za inat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh da slikam od burnog i pretrpanog vikenda! Evo jedne od petka: super izgleda jedva cekam da ga vidim kompletnog isplatio se trud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno slike, nisu nekog kvaliteta, cim se ukaze prilika za neki bolji aparat kacim ) 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo kolega,svaka cast... bas me zanima se cuje sa suzinim auspusima? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Da napomenem, ova sedista su privremena(nedostatak volje-novca) cim se malo popravi finansijska situacija, ide kod Bobana u Zemun da odradi da bude kao sto je zamisljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 23, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napišem to u vezi sedišta, ali sada je jasno da se i tebi ne dopadaju. Dobar ti je nosač tablice Daj lepše slike da lepo vidimo detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cim otmem nekom neki profi aparat pa cu da napravim lepse fotke. Sedista su privremena kao sto sam napisao. Kostala su 500kinti, za te pare su prva liga za prvo vreme. Hvala svima na komentarima, valjda ce uskoro i registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kanta vrijedna pažnje... :takoje: sad sam vidio temu i mislim si ... dobro je krenuo, samo da ne sjebe na kraju (što se najčešće desi) ... ali vidim da nisi sjebao ... :takoje: Iako mene malo taj prednji kraj podsjeća na GSR-a .. Malo mi je zadnji kraj "šupalj" u odnosu na prednji što bi se recimo znatno promijenilo kad bi auspuhe malo podigao i stavio više nazad ... tek nekoliko centimetara.. Ali i ovako je odlično .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Uf kak'a lutka! 'Alal vera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep ki upisan.... Svaka cast. Imam dva pitanja: Cime si farbao agregat ako nije tajna? Od cega si napravio onaj lepi komad sa H znakom bocno sa rupicama....? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispao kolega svaka cast bas ti je bicikla- prava masina,super izgleda sve pohvale.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno slike, nisu nekog kvaliteta, cim se ukaze prilika za neki bolji aparat kacim ) super je ispalo i zavrsna obrada je ok cestitam kolega trud se isplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 23, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, mada mislim da bi trebalo koristiti "organe" iste vrste, a ne ukrstati babe i zabe, mada jos jednom kazem lepo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...