Trma 7 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Extra!!! Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trebor 10 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Yamaha R1 `08, Thunderace `96, Diversion 600 `95, MT 07 35Kw `20, Tomos APN6 `87, ATX `88 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimiv projekat. Svu sreču i što manje troškova, hehe. LP Robert 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 6, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio si zaista najlepše detalje sa pojedinih motora i sklopio to fenomenalno. Često tako budženi motori izgube liniju zbog mešanja stilova, ali ovo do sada izgleda super. Čekamo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. Motor je rastavljen kompletno, ram, tockovi i ostale sitnice su odneseni na peskarenje/peskiranje (jebem li ga kako se pravilno kaze) Trebalo bi u ponedeljak da bude gotovo pa se nadam da ce biti koja slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 7, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ovako polusastavljen extra izgleda, mogu da zamislim kakav ce da bude kompletno zavrsen - da se smrznes p.s. Ja mislim da si blesav sto si stavio nosace kormana od Tomosa. Ja se sa tim ne bi zajebav'o. Kad vec ulazes u motor ulozi i tih 35e i miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ovako polusastavljen extra izgleda, mogu da zamislim kakav ce da bude kompletno zavrsen - da se smrznes p.s. Ja mislim da si blesav sto si stavio nosace kormana od Tomosa. Ja se sa tim ne bi zajebav'o. Kad vec ulazes u motor ulozi i tih 35e i miran si. Garantujem da su ovi nosači sa automatika bolji od ovih novijih što se prodaju (Aluminijum uglavnom). Gustina samog materijala je veća nego kod ovih novih sto se prodaju, sto ukazuje da su sitno-zrnaste strukture, što dalje ukazuje da su mnogo manje šupljine u samom materijalu, a što je sitnija struktura materijala to je materijal tvrdji i cvršći i vece je tezine sam deo, a jos jeftino. To sam naucio u srednjoj, mislim da me pamćenje još uvek dobro služi pa bar za nešto da iskoristim znanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Super , samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Svidja mi se izbor plastika od drugih modela Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano Maj 9, 2011 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, bice zanimljivo. Jel imas neku procenu/nadu kad bi moglo da bude gotovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro napredujete,podrzavam sve osim auspuha,zato cekam da vidim kako ce izgledati .Plasim da ce biti glomazni na tom projekt(il)u . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Peskarenje gotovo i agregat ofarban Idemo dalje! Za nekih 10-tak dana bi trebalo biti gotovo, ako ne dodje do nekih komplikacija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 9, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će biti kao novo, svaka čast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Peskarenje gotovo i agregat ofarban Idemo dalje! Za nekih 10-tak dana bi trebalo biti gotovo, ako ne dodje do nekih komplikacija. bravo odlicno odradzen posao samo naprijed 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je rijec o ulaganju u starije modele motora SAMO OVAKO I TREBA ULAGAT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je Hondica 1994. godište, ali radi kao sat. Meni u principu nije bitno godiste, vise se nekako fokusiram na mehaniku jer mi je najbitnije da sa svojim motorom mogu da se zaputim bilo gde a da me ne izneveri, izgled na svakom motoru moze da se promeni da prati savremene linije izgleda, samo je potrebna ideja i novca da se ta ideja isprati do kraja. Hvala Vam svima na komentarima! Cekamo kraj polako, nadam se da ce Vam se svima dopasti ideja oko farbe i konacnog izgleda motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije bitno godiste,za mene postoji model i stanje motora a to sto je 94. nije uopste bitno A farbanje? Hm... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije bitno godiste,za mene postoji model i stanje motora a to sto je 94. nije uopste bitno A farbanje? Hm... Ne volim šareniš, 2-3 boje max. Jedna je crna a ostala/e tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste nije bitno,,kako ti rece nova linija se uvijek moze nabudziti uz malo para... a evo i moje Honde iz 1984 koja je preko zime sklopljena,,,i ceka da se kakava para prikupi da se zavrsi do kraja Glavno pali,radi i vozi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godiste nije bitno,,kako ti rece nova linija se uvijek moze nabudziti uz malo para... a evo i moje Honde iz 1984 koja je preko zime sklopljena,,,i ceka da se kakava para prikupi da se zavrsi do kraja Glavno pali,radi i vozi jako lijep motor i konbinacija boja mislim da godiste nije bitno a pogotovo ako su prerade u pitanju !! Svi mi na neki nacin ugradimo dio sebe u motor ,evo prilozicu sliku svog gpz-a 550 godina 1983 kojeg ni za koji motor novijeg godista nrbi mjenjao,on je sad u penziji i ponekad se provoza 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sastavljanje u toku! :care: za Janjketa!!! Jbt, imacu nov motor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan PLASTIKE,PLASTIKE,daj nam plastike da vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 13, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci za ovaj rad Svaka cast i da vidimo i te plastike i boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 13, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan druzhe moram da ti kazhem da sam uzeo sebi takodje one tomos nosache kormana i nazhalost pukli su kao nishta... mozhda da razmislish o stavljanju istih sebi? vidim lepo si napredovao sa malom, samo nastavi i shto vishe slika (ne shkrtari) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...