Sheik 23 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez ulaganja, '90 god, ima dosta dodatne opreme (Iron Horse bisage 2x27, torbica za alat,roll bar, veliki vizir,navlake na rucke kormana...), na mene se vodi, registrovan do avgusta. Uvezen 2008, na satu stoji 34500 i neki kilometar. Mashina je perfektna, ne trosi ulje, potrosnja goriva od 4 do 5l zavisno da li je jedna ili su dve osobe i od nacina voznje. Gume su na pola, tj zadnja je mozda na nekih 60%. Cena je 1700e, a moze i zamena za GSXF, CBRF ili nesto slicno, skuplje ili jeftinije, nije bitno samo da nema ulaganja, tj da moze odmah da se vozi. Moze zamena i za neki jeftiniji motor ili skuter, do nekih 700-800e + doplata. Ako sam nesto zaboravio, dopisacu kasnije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan 0638607607, zaboravio sam bio tel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno...i molim vas nemojte mi nuditi skutere od 1400-1500e, da mi odgovara napisao bih u oglasu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko ako nije tajna? Vozim EN pa zato pitam. Moze i na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Za 1600, sto bi bila tajna, nismo se ni pogadjali, rekao sa momku da cu mu spustit 100e da dodje i tako je i bilo. Dosao, provozao, izvadio kes i kraj ko u bioskopu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, zakljuchaj temu druze. 15 min gledam oglas, i bistrim fotke, i na kraju - MOSHA!!! Bez ljutnje - POZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...