Lukac 1429 Napisano Maj 1, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem fazer 600 2002god registrovan na moje ime do januara 2012+zeleni karton.Motor je uvezen sa pravih 20000km iz Francuske i bio je motor u auto skoli(tako da je bio ustrojen)tj nije mogao da ide preko5000rpm,pa se sa njim nije moglo divljati.Blokade su bile u karburatorima i flansnama istih pa sam to zimus promenio(imam stare karburatore i flansne).Na motoru su pred sezonu stavljene sledece nove stvari:nov akumulator(imam garanciju,nove gume ,nov lanac i lancanici,novi semerinzi i ulje u viljusci,konusni lageri vrata (Codex),Wurth progresivne opruge,3 para novih kocionih plocica i sva ulja u kocnicama, ulje filteri i iridijumske svecice.Od dodatne opreme 3 kofera sa nosacima, touring vizir,Boban sediste, adapter volana,gril hladnjaka, Scorpion izduv+decibel kiler,polirane felne i produzetci prednjeg i zadnjeg krila. Cena je 3500e fiksno,bez zamena.Inace sva dodatna oprema je kupljena nova u nasim radnjama i vecinu racuna imam.Sva dodatna oprema ide sa motorom,zainteresovani molim zovite na 064 9760896 ili na PP,hvala Lukac! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ladno citam oglas i dodje mi da coveku kazem - hvala. da imam pare odmah bih te pozvao, svi detalji su tu, a motor je kao bombona... sorry za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto svaka kuca treba da ima! Jbga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 3, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ne svaka,nego sledeca posle moje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1953 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2908 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj moj nesudjeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 3, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Taj je prodat pre dva meseca u Novu Pazovu a ovaj je licno moj a jedini razlog je Pan europa 1300 2004 znaci ako prodam (ako me se sete ako ne )ko razume shvatice!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 6, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim uz motor idu novi slajderi stavljeni pre dve nedelje (vide se na slikama ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 6, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj oglas treba da ide u top 5 za mesec maj. Primer kako jedan oglas treba da "izgleda".Svaka cast! Puno srece sa prodajom,ne sumnjam da ce dugo stajati ovde u Oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14745 Napisano Maj 6, 2011 Cool tip, 3113 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan ja stavih sliku ovog motocikla na walpaper telefona,pa je ceo dan gledam...i sad pravim kombinacije kako da skupim kes u kratkom vremenskom roku...hehe,ali teska misija... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 6, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te razumem,cak i da prodam Fazera treba da dodam jos oko 3500e za Pan -evropu!Volim klasu 600ccm al sam najduze i najlepse vozio 2 Gold winga 1100a i 1100 interstate,putna dnevna soba,ko zna ,sutra Pan europa a prekosutra GL1800 sa ugradjenom ves masinom lcd tv-om i grejacem za staracke nozice he he. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 10, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Za ozbiljne kupce moguca mala korekcija cene (bez Scorpiona i kofera) imam drugi izduv oval nov! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Maj 10, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan zar se u autoskolama ne koriste 125ice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 10, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan U nemackoj i Francuskoj imas u auto skolama i skolama za bezbednu voznju Hornete Fazere CB500 ER5 itd. Pretprosle god se prodavao u Diseldorfu(bilo na Mobile de) Fazer kao moj zut presao 12000km od auto skole,prodao se za 2 dana i to ga isto nemac kupio jer zna da niko nije divljao sa njim.Pogledaj Mobile i Motoscout ima poneki motor iz auto skole i jako brzo se proda Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14745 Napisano Maj 10, 2011 Cool tip, 3113 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan ja dadoh u prodaju bike,za dodatak skupih...jos da prodam mog vernog kinezaaaaaaaaaq---... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 13, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan ja dadoh u prodaju bike,za dodatak skupih...jos da prodam mog vernog kinezaaaaaaaaaq---... Imas PP,pozz Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1429 Napisano Maj 15, 2011 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Fazer je prodat danas kolegi sa foruma za 3500e,na obostrano zadovoljstvo,molim zatvorite temu,hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...