mkukic 1 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma! Posedujem gore navedeni motor vec dve godine (kupio sam ga novog 2009. godine) i hteo bih da mu stavim Akrapovic izduv... O ovome se radi: http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/products/kawasaki/model/250r-2009/slip-on-e02a3348fe/ Zanima me vase misljenje, sta dobijam time i da li se isplati ta investicija od nekih 430 evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Osim tih pola konja i izgleda dobijaš i rjetku priliku da ti neko ukrade auspuh sa motocikla. Ja bih na tvom mjestu radije uzeo auspuh iz Ade 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze da ti se isplati tih 430e? Za te pare se vozis 3-4 sezone (gorivo) Ako stvarno dobijas pola konja, veca dara nego mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislite da mi ukradu auspuh? Zar je to tako lako da se skine? I cini mi se da dobijam oko 1.1 konj a ne pola konja... Nije neka razlika, ali eto da napomenem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Leo Vince za daleko manje pare: http://shop.ebay.it:80/i.html?_nkw=ninja+250r+leovince+&_cqr=true&_nkwusc=ninja+250r+leo+vince&_rdc=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislite da mi ukradu auspuh? Zar je to tako lako da se skine? I cini mi se da dobijam oko 1.1 konj a ne pola konja... Nije neka razlika, ali eto da napomenem... Dva šarafa i ona opruga, ako je zapekao malo ga uvrne i samo svuče. Nekome ko ima gedore i zna da ih koristi treba možda 30sekundi, najviše minut. Piše dole ispod slike tabele, Max. snaga na točku 27.1 fabrički, 27.6 Akrapovic. A to 1.1 je najviše što možeš dobit u savršenim uslovima. Aj jedno pitanje da znam možemo li ti kako pomoć. Zašto hoćeš da staviš taj izduv na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislite da mi ukradu auspuh? Zar je to tako lako da se skine? I cini mi se da dobijam oko 1.1 konj a ne pola konja... Nije neka razlika, ali eto da napomenem... Dva šarafa i ona opruga, ako je zapekao malo ga uvrne i samo svuče. Nekome ko ima gedore i zna da ih koristi treba možda 30sekundi, najviše minut. Piše dole ispod slike tabele, Max. snaga na točku 27.1 fabrički, 27.6 Akrapovic. A to 1.1 je najviše što možeš dobit u savršenim uslovima. Aj jedno pitanje da znam možemo li ti kako pomoć. Zašto hoćeš da staviš taj izduv na motor? Ne planiram da menjam motor za neki jaci u skorije vreme, pa sam mislio da stavim ovaj izduv da dobijem malo na snazi, koliko vidim na grafiku nije to nista posebno, ali verovatno bi se osetilo, i narocito zbog boljeg i jaceg zvuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Leo Vince za daleko manje pare: http://shop.ebay.it:...eo+vince&_rdc=1 Kako ide kupovina preko ebay-a u nasoj zemlji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Dvije godine i nije ti dosadio, hto bi više snage . Pa umjesto da bacaš pare na auspuh prodaj motor + pare od auspuha+ dodaj još malo i kupi nešto ozbiljnije. Nema šanse realno da osjetiš ikakvu razliku ukoliko promijeniš samo auspuh , sem u tvojoj glavi jer će biti bučniji i ti ćeš ga još više zavrćat i mislit ćeš da leti. živio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da prosečan vozač ne može da oseti razliku manju od 10%. Oni malo bolji koji dugo voze isto vozilo mogu da osete razliku oko 5%. A mi ovde pričamo o razlici od 3% u najboljem slučaju. Jedino što ćeš stvarno dobiti je zvuk i izgled, zato sam i predložio odmah u startu da uzmeš neki izduv iz Ade, za te pare može Robert da ti napravi dva u dva, od karbona, što će da izgleda i zvuči puno bolje nego ovaj Akrap. A može i da ti napravi isti takav za pola para, ne znam jedino gdje nestade tema iz podforuma Iskustva sa Servisima, uglavnom firma je "Race Exhaust Ada" imaš klipova po youtubu sa primjerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 2, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sta vise reci, momci gore su rekli sve Samo bi jos jednu stvar napomenuo, ni na jednom motoru ni sa kakvim auspuhom (osim ako je 2T motor) neces dobiti neku previse osetno vecu snagu, da bi dobio snagu koju ces osetiti tu se treba maaalo dublje pozabaviti sa masinom, ali to je definitivno ne isplativo, i skratio bi vek masini, najjeftinije je da ga menjas za neki veci, malo stariji, tu bi se uklopio i bez doplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se u potpunosti složio. Ja sam i na R6 i na FZ6 dobio osetno veću snagu, a FZ1 sam uzeo sa ovim auspuhom, tako da ne znam. Pak, na 4T mašini od 250 kubika nema šanse da se primeti razlika osim na dynojetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo onda prichamo o celim granama,ne samo o loncu. A to koshta momachki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Top i katalizator, ne ceo izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda zavisi shta smatrash pod "osetno vecom snagom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta se dobija skidanjem katalizatora kada se menja top? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sta je 4T masina? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan I sta je 4T masina? Nadam se da se šališ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je cetvorotaktni, ali rekoh da budem siguran sta vam znaci ta skracenica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce neko da odgovori na pitanje, tj. post br. 17? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 3, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno gledano skidanjem katalizatora ćeš dobiti veću emisiju CO2 i par % povećanje snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan A to povecanje emisije CO2 jel moze da utice na tehnicki pregled kasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A to povecanje emisije CO2 jel moze da utice na tehnicki pregled kasnije? E to pitanje već zadire u svakodnevnu politiku, a to je zabranjeno na ovom forumu. Nivo CO2 se meri na tehničkom, ali se kao i sve ostalo zanemaruje osim nije baš pretjeran. Oće li to i kada postati ozbiljno pitanje na tehničkom pregledu, vezano je za vlast, porez, državno uređenje i institucije, drugim rečima svakodnevnu politiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Promenićeš ti bar još jedan motor dok u Srbiji to proradi kako treba. Na ulicama ima još puno Zastava, Lada, Pezejaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...