Dvotaktas 0 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzzz svima novi sam ovdje i imam problem na svojoj jawi 350 struja joj je 6 volti i nepuni joj akumlator.Znaci dok ima struje u akum...ide ko zmaj a cim isprazni corak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Slab-star akumulator... los regler!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dvotaktas 0 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan AXA znaci to bi mogao da bude jedan od problema,ali me takodjer muci i njena instalacija skoro sam je kupio!!!Instalacja je zivi haus ima li ko da mi dadne semu njene instalacije da je uradim nanovo!?!? Hvala za odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano Maj 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jawa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dvotaktas 0 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hheheheh hvala za semu jos samo kad bi se ja znao snac ovdje u ovom svemu!!!!!Nasao sam neku na internetu al je od modela 638 da li se po njoj moze spojiti ova moja 634?!?!?!?Svaku semu koju nadjem na kojoj se ja mogu snac nije od mog modela !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kzloca74 2 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Mladenovac, Markovac Motocikl: ČZ 175 Prijavi odgovor kao problematičan Problem kod jawa 6v (ja imam ČZ-a 175 6v) je struja tj. regleri su problem ako se čačkaju mogu da riknu. Javi mi se na PP ako te zanima ja sam izgleda uspeo da provalim kako da na naše diname povežem regler od MZ-a 6v a on je elekrtonski što znači ima dobro punjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...