strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kawazoki i njemu slicni tu su nasli da pametuju da se skupovi prave,da bise neki u klubovima navatali love,pa ako je to lak nacin ,da se covek obogati onda sto vi genijalci ne napravite skup ,pa od zarade kupis neki bolji motor od DR650.Onaj drugi pametnjakovic,kaze on bude na skupu par sati ,pa pre mraka ide kuci.Jel ti mama ne da ,da budes duze?Pa svako ima izbor gde ce da ide,sta cu ja na nekom skupu gde znam da je nula,pa da mi plate necu ici tamo nikad,ali sto da zalim negde 400 dinara,kad znam da je pravi provod.Samo dosta njih je kupilo motore za 1500eura,pa sad misle da su face i vrte se u radijusu od 100 km,pa idu na skup popodne u subotu i pre mraka idu kuci,nikad nigde nisu bili van Srbije,a ovde prosipaju pamet na ovom forumu.Ljudima u inostranstvu kad kazemo sta sve dobije za 4 eura i da je pice manje od evra ne mogu da veruju kako to moze da se isplati uopste. Želiš reći da cijena motora određuje koliko se netko voli i želi voziti ? Ja sam svoju kantu platio 900€ i u tri sezone okrenuo brojčanik ... ovo je slikano u Ljubljani a prekjučer sam se vratio sa Đerdapa... jebemumiša, kako je to moguće sa motorom kupljenim za 900€ ... kad ni oni za 1500€ to neznaju i ne mogu Slažem se s tim da su u Srbiji cijene piva nevjerovatno niske, ne smeta me ni plaćanje ulaza, ali samo jedan primjer iz susjedne BiH .... tamo sam iz principa na jednom susretu parkirao motor kraj samog ulaza jer su pješaci imali besplatan ulaz, a motori su plaćali .. i samo iz principa nisam i ja htio platiti ... trebica na ulazu mi je već krenula staviti "narukvicu" kad sam ju pogledao ispod oka i rekao "sorry, ja sam pješak" ... čak se i ekipa iz njihovog kluba koja je stajala na ulazu samo slatko nasmijala... Kasnije su došli do mene i nagovorili me da ipak uvezem motor unutra, ali ulaz nisam platio ... čisto iz principa... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 3, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Umag je obicno SELO od 12000 stanovnika. Skromnost je lijepa osobina , ali nemoj pretijerivati. tomo,ovo nije pretjerivanje,ovaj podatak je cinjenica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napisao da je dosta njih kuoilo motore za 1500 eura ,nisam rekao svi,pa sad se prave face i pametuju vrte se u radijusu od 100km,pa mu je bezveze da plati ulaznicu posto ostaje na skupu 2-3 sata jer tamo se oseca izgubljeno,nije mi jasno sta i traze tamo .APN je inace bicikl sa motorom ,a ne motocikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napisao da je dosta njih kuoilo motore za 1500 eura ,nisam rekao svi,pa sad se prave face i pametuju vrte se u radijusu od 100km,pa mu je bezveze da plati ulaznicu posto ostaje na skupu 2-3 sata jer tamo se oseca izgubljeno,nije mi jasno sta i traze tamo .APN je inace bicikl sa motorom ,a ne motocikl. A sa cime su svi motoristi poceli? Sigurno su se rodili na BMW-u od iljadu kubika pa su odma znali da voze... I nema svako para da kupuje masine od po 5-6 iljada evra... I koliko znam, biker je covek koji voli motoraski nacin zivota, voli motore, druzenja, pijanke, i ostalo, a ne da ima masinu od basnoslovno para pa je zato biker... takvima i nije mesto na moto susretima... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 3, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Situacija u Srbiji je takva da od zarade pica nemozes praviti moto susret jer na 100 din imas 50 cisto .1000piva puta 50 din to je samo 50000dinara koliko kosta jedan bend.Sasa kaze njega zabole pajser, za muziku,a ja volim uvece da slusam muziku kao i svi moji drugovi bez obzira na to da sam gledao koncerte puno velikih svetskih grupa.Povecas li cenu pica ,pola njih ce da ode do prve prodavnice da se snabde tamo.U Sloveniji zadnji skup gde sam bio inace najveci,cena bona je bila 70 eurocenti.3 bona je bilo pivo ,9bona pasulj,i u Hrvatskoj je 2evra pice na susretima eventualno 12kuna a troskovi organizacije skupa su isti kao kod nas.Da ne zaboravim u Madjarskoj,Slovackoj,Rumuniji je upad 10 do 15 eura i nista ne dobijes.Tako treba to malo drugacije gledati,ili cemo da susreti budu da na nesto lice,ili tipa na prikolici cepa jedna grupa dok izdrze,a ispod vojnickog satora ekipa stara cepa pivo i na tenane pricaju motorizovane bajke.Inace sam protiv da pesaci ne placaju upad ili da placaju manje od bajkera .A Umag,Pula su na moru pa je to druga prica,nece me valjda neko ubediti da mi u vojvodini imamo iste predizpozicije,nisam bas siguran da Pancevo ili Kikindu poseti godisnje tolko turista kao pomenute gradove u istri. ne mogu vjerovatti da ne mozete razumjeti da je nabavna cijena piva u HR duplo odnosno troduplo skuplja nego kod vas pa je logicno i da bude skuplje.kao i hrana,kao i smjestaj,kao i sto ostalih cuda.zapravo je nabavna cijena skuplja nego kod vas prodajna. takodjer ni troskovi organiziranja susreta nisu isti da ne nabrajam sada zasto. nebih rekao da toliko ljudi dolazi u Umag zato sto je to grad na moru nego zato sto je sve napravljeno sa nekim redom i puno truda je ulozeno i za sam kamp i program i smjestaj itd. ovaj susret ima svoje goste i ljude koji ga posjecuju i to je vecinom starija ekipa koja se zeli dobro provesti,spojiti ugodno s korisnim,nema divljanja po kampu itd.sve je na jednom kulturnom nivou. i ja bih volio da su cijene pica malo jeftinije ali s obzirom sto se sve nudi u globalu,cijene su sasvim solidne a i dalje jeftinije nego u nekim Umaskim kaficima naravno da bih i ja volio cuti dobar bend ali dobar bend nije moj razlog odlaska na neki motor susret. to je vise razlog da bi se dovela obicna publika odnosno civili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan A sa cime su svi motoristi poceli? Sigurno su se rodili na BMW-u od iljadu kubika pa su odma znali da voze... I nema svako para da kupuje masine od po 5-6 iljada evra... I koliko znam, biker je covek koji voli motoraski nacin zivota, voli motore, druzenja, pijanke, i ostalo, a ne da ima masinu od basnoslovno para pa je zato biker... takvima i nije mesto na moto susretima... ja ti baš nisam ni bajker .... ja se samo jako volim voziti na motoru ... važnije mi je doći do nekog susreta nego biti na njemu ... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A sa cime su svi motoristi poceli? Sigurno su se rodili na BMW-u od iljadu kubika pa su odma znali da voze... I nema svako para da kupuje masine od po 5-6 iljada evra... I koliko znam, biker je covek koji voli motoraski nacin zivota, voli motore, druzenja, pijanke, i ostalo, a ne da ima masinu od basnoslovno para pa je zato biker... takvima i nije mesto na moto susretima... ja ti baš nisam ni bajker .... ja se samo jako volim voziti na motoru ... važnije mi je doći do nekog susreta nego biti na njemu ... I to je ok... A opet te niko ne pita sta vozis i da te zbog toga diskriminise u nekom pogledu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan APN je inace bicikl sa motorom ,a ne motocikl. Po 'zakonu' je tako ali svejedno zbog ovoga (a u vezi ove teme) imas jedan veliki minus... I mene zvuk 49ccm skutera izludjuje (DA, pomenuh skutere ! ) ali opet su to nase kolege na DVA tocka, sa kojima delimo asvalt, srecu i nesrecu ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim Suzuki .... nemam zašto biti diskriminiran ... (šala naravo) ma ljudi.... da se razumijemo ..... kad ljudi počnu više gledati svoja posla, a manje tuđa... tj. kad prestanu "srati" po tuđem dvorištu dok svoje ne počiste, neće biti ni reda ni poštovanja (da ne kažem rišpekta) I sam sam se prije zamarao oko gluposti i stvari koje su ustvari nebitne u životu ... jednostavno više ne posjećujem mjesta i susrete na kojima se iz bilo kojeg razloga ne osjećam ugodno ... bilo to naplata ulaza, diskriminacija bilo kojeg oblika.. ili bilo koji drugi razlog je dovoljan da odem na neko drugo mjesto ... (što dalje to bolje) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog ovakvih rasprava ne nazivam sebe vise bajkerom nego motoristom. Motorista je vlasnik motora koji zna da ga vozi i ima polozeno za motor. To je to Bajker? To niko ne moze da ti objasni, svako ima svoje vidjenje... Slusajte malo sta vam Sasa prica ipak njegovi prave jedan od boljih skupova na Balkanu a nasi izgledaju cesto ko parada shunda i kicha... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 3, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim Suzuki .... nemam zašto biti diskriminiran ... (šala naravo) ma ljudi.... da se razumijemo ..... kad ljudi počnu više gledati svoja posla, a manje tuđa... tj. kad prestanu "srati" po tuđem dvorištu dok svoje ne počiste, neće biti ni reda ni poštovanja (da ne kažem rišpekta) I sam sam se prije zamarao oko gluposti i stvari koje su ustvari nebitne u životu ... jednostavno više ne posjećujem mjesta i susrete na kojima se iz bilo kojeg razloga ne osjećam ugodno ... bilo to naplata ulaza, diskriminacija bilo kojeg oblika.. ili bilo koji drugi razlog je dovoljan da odem na neko drugo mjesto ... (što dalje to bolje) sve si rekao sa ovim,apsolutno se slazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sve si rekao sa ovim,apsolutno se slazem a ima još toliko puno mjesta gdje nisam bio, a volio bih otići ... nekad mi se čini da bi mi dan bio prekratak i da traje 35 sati ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan realno ja pesake ne bih ni pustap sem ako nisu neke mnogo dobre ribe Ili bih njima odrapio cenu od 1000dinara. Ne kazem da je puno za motor 400din. Iskreno svejedno mi je ,ako imam para nije mi puno ni 800 a ako nemam onda mi ni dzabe ulaz nista ne znaci. Ali nije ok da mi koji cinimo taj skup,bez kojih skup nije moguce napraviti, mi zbog kojih se to i zove "moto" skup placamo skuplje ulaz od nekih tamo pozera ili nekih smaraca koji su dosli da se slikaju na tudjim motorima i gule rezervoare. Brate ako nemas motor a zelis da osetis draz moto skupa i da ucestvujes u svemu onom u cemu ucestvuju ljudi koji su mnogo ulozili truda i para u svoje motore,onda moras i da platis. To bi bilo isto kao kad bi fudbaleri placali vecu cenu ulaznice zato sto igraju nego oni sto su dosli da gledaju tekmu. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 3, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan realno ja pesake ne bih ni pustap sem ako nisu neke mnogo dobre ribe Ili bih njima odrapio cenu od 1000dinara. Ne kazem da je puno za motor 400din. Iskreno svejedno mi je ,ako imam para nije mi puno ni 800 a ako nemam onda mi ni dzabe ulaz nista ne znaci. Ali nije ok da mi koji cinimo taj skup,bez kojih skup nije moguce napraviti, mi zbog kojih se to i zove "moto" skup placamo skuplje ulaz od nekih tamo pozera ili nekih smaraca koji su dosli da se slikaju na tudjim motorima i gule rezervoare. Brate ako nemas motor a zelis da osetis draz moto skupa i da ucestvujes u svemu onom u cemu ucestvuju ljudi koji su mnogo ulozili truda i para u svoje motore,onda moras i da platis. To bi bilo isto kao kad bi fudbaleri placali vecu cenu ulaznice zato sto igraju nego oni sto su dosli da gledaju tekmu. e to je odgovor na pitanje sto ga je postavio postavljac teme. nikome nije cilj da se pljuje po moto susretima vec da organizatori vide sto se moze napraviti da odaziv na te susrete bude veci i da sto vise ljudi budu zadovoljni. kritika nije losa ako se stvari mogu promjeniti na bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 3, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @ thepainkiller Од Суботице до НС-а има 100 км од Суботице до Оџака 80км, ако ставиш центар у НС и опишеш круг око њега 100 км видећеш да си скоро окружио пола Србије.... извињавам се за офовање... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja rekao da je bitno ko je sad koliko kilometara presao nego cenim kad neko ima volje i zelje da na takvom malom motoru (koji nije bas predvidjen za krstarenje) dodje na moto skup pa gde god da je to, a organizatori ga vrate... A slazem se sa ostalima da bi po pitanju ulaznica trebalo nesto da se uradi... I nisam stavio post na ovu temu da bi se raspravljao i prepucavao... Samo mi je bezveze da postoji diskriminacija u bilo kom pogledu po pitanju motorista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne mogu da verujem da ste mi samo 50 minusa dali... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Maj 3, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi bolje ograditi samo kamp i tu naplacivati ulaz.Prijatelj iz S. Mitrovice ,bajker(ima kucu 400m od skupa) mi je rekao da su isekli najmanje 4 satora i pomaznjavali stvari i kacige subotu noc na nedelju.Nazalost mislim da ce i toga biti sve vise! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Од Суботице до НС-а има 100 км од Суботице до Оџака 80км, ако ставиш центар у НС и опишеш круг око њега 100 км видећеш да си скоро окружио пола Србије.... Minimalizuješ baš do kraja, od juga do severa Srbije ima podosta kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se s tim da su u Srbiji cijene piva nevjerovatno niske, ne smeta me ni plaćanje ulaza, ali samo jedan primjer iz susjedne BiH .... tamo sam iz principa na jednom susretu parkirao motor kraj samog ulaza jer su pješaci imali besplatan ulaz, a motori su plaćali .. i samo iz principa nisam i ja htio platiti ... trebica na ulazu mi je već krenula staviti "narukvicu" kad sam ju pogledao ispod oka i rekao "sorry, ja sam pješak" ... čak se i ekipa iz njihovog kluba koja je stajala na ulazu samo slatko nasmijala... Kasnije su došli do mene i nagovorili me da ipak uvezem motor unutra, ali ulaz nisam platio ... čisto iz principa... Upravo o tome se radi, ali izgleda da pola članova ovog foruma to ne razume. Pošto su tako imućni i ne zanima ih diskriminacija, evo ja ih pozivam na moto skup u Požarevcu gde ćemo ulaz za motoriste naplaćivati 100€ i daćemo im pasulj, a pešacima ćemo plaćati po 100€ da dođu i nećemo im dati suljpa Ali nemojte naprasno da postanete pešaci, kako reče strasilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... citam sve ovo i razmisljam kako nekome padne na pamet ideja da postavi ovakvu temu ????? Zaista bih voleo da mi objasnite sta ce biti drugacije ili bolje ako ulaznica bude ista za sve ??? Manite se ljudi prazne price, koga bre zanimaju pesaci i to koliko placaju ulaz... I DA, MI MOTORISTI SMO DISKRIMINISANI JER SKUPLJE PLACAMO... i sta cemo sad... Smesno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam šta ću ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan strasilo hvala na savetu, i ja sad znam sta cu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan ... citam sve ovo i razmisljam kako nekome padne na pamet ideja da postavi ovakvu temu ????? Zaista bih voleo da mi objasnite sta ce biti drugacije ili bolje ako ulaznica bude ista za sve ??? Manite se ljudi prazne price, koga bre zanimaju pesaci i to koliko placaju ulaz... I DA, MI MOTORISTI SMO DISKRIMINISANI JER SKUPLJE PLACAMO... i sta cemo sad... Smesno... Ne moze se to njima objasniti. Lepse im je da raspredaju price, nego da uzivaju po moto susretima... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan po meni nije bitna cjena ulaznice na moto susretu vec nešto drugo a to je kvaliteta samog moto susreta. moto susrete bi trebalo kategorizirati baš po pitanju kvalitete na osnovu nekih parametara, sa prethodnih susreta na istom mjestu, kao što su: 1. organizacija i organiziranost moto susreta 2 ponuda na moto susretu ( štandovi, hrana, pice, igre, pokloni, predstavljanje domacina i mjesta MS ....) 3. trajanje moto susreta 4. pozicija odrzavanja moto susreta ( nije isto na njivi ili uređenom autokampu sa pratecim sadržajima ) 5. logistika po pitanju redara, cuvara, medicinske pomoci .... posjetioc bi nakon susreta ispunio anketni listic o utisku na susretu a " neka komisija " bi nakon pregleda listica dala ocjenu koja bi na nekom moto sajtu ili na stranicama kluba organizatorima bila svima vidljiva tj. javna za sve. na taj nacin bi npr. ja iz Pule odabrao neki moto susret u Srbiji na koji bi htio doci i biti gost. cesto puta sam se razocarao dolaskom na neki moto susret koji je prije bio vašar negoli moto susret gdje sam se nagutao prašine i naslušao loše svirke a i osjecao prevarenim. vecinom se MS organiziraju samo radi neke novcane dobiti kluba nego radi želje da gostu bude ugodno u nekoj prirodivan naselja i bez necistoce. cjena bi trebala biti jedinstvena u stvari nebi je ni trebalo biti međutim mislim da mi koji imamo motore imamo i mogucnosti da platimo ulaz a da neki lokalni posjetioci su uvjek dobrodošli kao simpatizeri ili buduci bikeri. po meni je to da ako imaš dobru ponudu imaceš i zaradu a to je samo na kreativnosti organizatora. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...