Jump to content

Moto Zajednica

gsx 1400 final edition

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Motomagazin broj 24 iz marta 2006, imas ceo test, posvecena mu je i naslovna stranu uz komentar "ugladjena grdosija".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

eh imal taj test u online izadnju ?

Moze da bude ako te bas interesuje!  ;D  (skeniracu ti ako bas hoces)

Motomagazin sajt je mrtav, nemaju ljudi vremena tako da i ne postoji online izdanje.Nek ti Maki skenira pa pusti na mail.Nisam se nikad vozio na tom motoru niti sam ga vozio ali je to po mom misljenju jedna opaka masina, jaka ko crna zemlja.Neces moci da se trkas sa R-ovima jer mi je snaga neuporedivo manja (106 ks) ali obrtni moment je 124 Nm, dostize ga na 5000 rpm.To UOPSTE nije motor za divljenje i dokazivanje, ali ce ti obezbediti ugled i divljenje.I jos nesto...Zvuk je bruka!Pored Gsx 750 ne cujes vecinu drugih motora, zamisli tek pored ovog...Ako imas kintu KUPUJ!

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

gledao sam neshto, motor je gusht nenormalan , nema shta, opako dobra mashina, al mene uhvati nekad luda da vjezbam brze prolaze kroz krivine , i to one gadne male spojene, a ovaj motor zbog tezine nije za tako nesto , pare nisu problem , samo ne bih da se razocaram posle

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

gledao sam neshto, motor je gusht nenormalan , nema shta, opako dobra mashina, al mene uhvati nekad luda da vjezbam brze prolaze kroz krivine , i to one gadne male spojene, a ovaj motor zbog tezine nije za tako nesto , pare nisu problem , samo ne bih da se razocaram posle

Mislim da je u tom slucaju Bandit 1200 puuuno bolja investicija! Pazi, STRASNO je pokretljiv i agilan za svoju tezinu, a motor povalaci glatko i SNAAAZNO u kojoj god da se brzini nalazis! Motor je na mojoj listi zelja vec dugo, nazalos, zbog skupe registracije verovatno ce i ostati tamo... :'(

A evo kako to izgleda kad ga Moto Puls-eri onako mushki poteraju:

http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=756&Itemid=44

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Mislim da je u tom slucaju Bandit 1200 puuuno bolja investicija! Pazi, STRASNO je pokretljiv i agilan za svoju tezinu, a motor povalaci glatko i SNAAAZNO u kojoj god da se brzini nalazis! Motor je na mojoj listi zelja vec dugo, nazalos, zbog skupe registracije verovatno ce i ostati tamo... :'(

A evo kako to izgleda kad ga Moto Puls-eri onako mushki poteraju: http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=756&Itemid=44

FUUUUJJJJ kakva uvreda za GSX1400

BLJAK!!!

A evo kako to izgleda kad ga Moto Puls-eri onako mushki poteraju: http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=756&Itemid=44

FUUUUJJJJ kakva uvreda za GSX1400

BLJAK!!!

A STOOOOO UVREDA?!

Pa tesko da bi bilo koji motocikl uvredio poredeci ga sa Banditom 1200! OK, jedan je GSX 1400, ono, najveci, najmocniji, super-ultra-extra-jebe-kewu harizmaticnog izgleda, ali opet motor je izuzetno tezak i nezgodan za brze prolaze kroz krivine (nisam vozio, necu da gresim dushu, tako samo vele drugi) za sta je sparco rekao da ima zelju da ga povremeno koristi.

A opet Bandit 1200 mi je SKROZ odlican motor, cak nije iskljucena opcija da poludim i dam obe moje Suze za njega! Pazi, em udoban, em okretan, em jak u p.... materinu, a pritom izuzetno stabilan i izdrzljiv! A brate i izgled nije da se postidish....

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

pusti dexa, primas ne na nebitan komentar nekog ko vozi kramsaki sto godina star .i tvrdi da je to dobar motor ;))) heheheheheheh    ::) ::)::)

Pa ako ces da przis po krivinama nema sta da trazis na njemu...Suva tezina 228 kg.Gorivo, ulje, ti...Ode daleko preko 300...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

pusti dexa, primas ne na nebitan komentar nekog ko vozi kramsaki sto godina star .i tvrdi da je to dobar motor ;))) heheheheheheh    ::) ::)::)

JAO Smarco, opet si pijan za tastaturom kojoj igraju slovca... Kažem da je GSX1400 dobar u pidu mateinu motor i da je uvreda porediti ga sa Banditom 1200. GSX1400 kod nas na putu košta oko 8400E NOV... inače...

P.S. kad je Kramsaki pravio motore Yamaha nije ni SVIRAO sintisajzer...(napravio ga je tek posle 15 godina ;D ;D ;D)

• Vlasnik sajta, 5359 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

A b'e Dreki, samo unosis konfuziju. A da se temi prikljuci neko ko je zaista VOZIO pomenute motore, pa da dobijemo iskustvo iz prve ruke?  ::)

• U prolazu, 5 postova

Sparco reci cu ti samo jedno, ako imas para kupi motor sigurno se neces razocarati. Ja sam moj kupio nov prosle godine u marcosu i izasao me je 7.500 eura. Po mom misljenju to su smesne pare za takav motor. Inace motor ja jako vozljiv, lako se obara u krivine bez obzira na tezinu i bez problema moze da se nosi sa r-ovima. Ali ipak ono najvise sto mi se svidja kod njega je obrtni momenat. Motor jednostavno kida u svim brzinama od 2000 rpm pa na dalje. U prvoj i drugoj se bez problema dize na zadnji a to za mator od 250 kg ipak nije mala stvar. 106 ks se mozda cini malo za tu kubikazu ali veruj mi to je i vise nego dovoljno mada se i to lako modifikuje, akrapovic prodaje full sistem za njega koji mu daje 17 ks i 12-13 kg ustede u tezini a ako ti je i to malo imas yoshimura st1 bregastu koja mu daje jos 20-ak konja i sve ti je to bez gubitka obrtnog momenta.Ima ovde na sajtu jedan zaniljiv clanak sa naslovom "konjske snage prodaju motor a obtni momenat pobedjuje na trkama" (ili tako nesto) i stvarno je tako. Ono sto moze ovaj motor da ti pruzi to ne moze nijedan R, taj udarac i rush kad ga odvrnes u drugoj....ufff... evo sav sam se najezio :) .Sve imam neki cudan osecaj da su mi ruke duze posle svake voznje :) Auspuh mu je po meni i jedina mana, ipak je malo prevelik i nema neki zvuk tako da mi je Akrap i power commander III sledeca investicija. Final edition bi navodno trebao da bude isporucivan sa yoshimura izduvom ali kad sam ja kupovao tada nije bila ta opcija, ne znam sada kako stoje stvari. Jos jedan razlog sto sam kupio ovaj motor je sto je odlican za voznju u dvoje, ima veliko i udobno sediste i odlicna je poza za duzu voznju.Maximalno sam ga terao 235 km/h i mislim da je mogao jos malo ali veruj mi trebaju ti jaki vratni misici da izdrzis 5 min. na toj brzini :) Sve u svemu obozavam ovaj motor i sto ga vise vozim sve ga vise volim. Motor mu je neunistiv stara dobra uljara koja vuce korene jos od grbavog r-a i kompresija mu je jako mala ne mogu sad tacno da se setim ali mislim da je oko 9.5:1 tako da motor nije pod stresom. I tako mogao bi do sutra da ti pisem kako je dobar ovaj motor ali mislim da bi bilo najbolje da ga probas negde prvo ako te nisam do sada ubedio :) .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja