KATAKLINGER 47 Napisano April 30, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nesto o ovom motoru na forumu il ja ne mogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Vidim 74 coveka pogleda temu al niko ni rec nerece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 9, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imo ga ja pre 10tak godina,,nista specijalno,paralel tvin, ako ti pukne kais ko sto je meni puko ima da rodis mecku da ga nadjes a kosta ko svetog petra kajgana, vuce se po putu,i trosi 6litra,,,za moj ukus samo pocetnicki motor,pogodan za izbegavanje...barem je meni takav utisak ostavio,doduse podvozan je,,moz da posluzi kao prelaz sa 125 na nesto kao malo jace,i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Vidim 74 coveka pogleda temu al niko ni rec nerece He,He, Prijatelju ti i ja kao da smo se nameracili na najgore moguce motore,eno i na moj post u Aprilia cafe niko ne pise 5 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite, na moj post o yamahi sr250 niko nije nista odgovorio duze od godinu dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Bar da ga malo slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemicar 0 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: leskovac Motocikl: ex305 bd ut Prijavi odgovor kao problematičan nista strasno sto se ovog motora tice i ja sam kupio jedan isti ovih dana,sto se kaisa tice uvek moze da se stavi lanac, koji zajedno sa lancanicima nece kostati vise od 60e, .... itd poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan gpz 305 koriscen u nemackoj kao motor za postare cini mi se,kad pukne kais staviti lanac i lancanike od mz-a sa malom preradom strugara,ne ide lose,paralelni twin,frktav zvuk,meni se nije nesto dopao pretetano,gume cini mi se 18-ice,dobar za prelazak sa 125 cm na vise,ubrzo shvatis da ti treba jaca masina.Nije se kvario pa nisam jurio delove,ali mislim da ih nije lako nabaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 25, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Evo napravio sam nekih 1700 km sa ovim motorom i potrosnja je 3.65 L na 100 km sto me je prijatno iznenadilo.Kod mene je lanac nije kais Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...