sreten75 397 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ispravljac 12-24v,50e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je pravi punjac ,i nije skupo,izv. za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neki kontakt telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan 063393536,ja u stvari ne znam da li je samo ispravljac ili punjac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 063393536,ja u stvari ne znam da li je samo ispravljac ili punjac punjac punjac,pa to ti je, ispravljac pretvara u jednosmernu struju i imas 12 i 24 v,samim tim punis aku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5731 Napisano Maj 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je dobri provereni Iskrin punjac akumulatora, imao sam bas takav nekad u VTI-u Ima dobar trafo unutra i selenske ispravljacke ploce koje su mnogo bolje od ispravljackih dioda zato sto podnose mnogo vece strujne udare od strane potrosaca - praznog akumulatora. Jedino nije bas za nase moto akumulatore zbog prevelike struje ali povezite jednu sijalicu od 21W redno sa + i stvar fercera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...