hellena 60 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Novi krug takmičenja sa jednostavnom temom i posebnim iznenađenjem. Pobednik ovog ciklusa će dobiti svog smajlija kao nagradu! :jaa: Ko se bude dovoljno potrudio i svojom fotografijom zaslužio najviše poena ovaj smajlić će nositi njegovo ime. Da vidimo, da li ste spremni? Tema za ovaj krug takmičenja je "CVETIĆ". MOLIM SVE UČESNIKE DA PRE SLANJA FOTOGRAFIJA PROČITAJU PRAVILA TAKMIČENJA. One fotografije koje ne budu u skladu sa pravilima neću priznavati. POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA SMANJIVANJE FOTOGRAFIJE NA ZADATI FORMAT! Rok za slanje je 10.05.2011. u 20:00h. Fotografije šaljite na bjb.photo@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 29, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se zapljunem ovde....najobicniji digitalni aparat,samsung s500, 5.8mpx,slika nema ni jednu obradu u editorima slika. Nazvala bih je " let na cvet " 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano April 29, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7) Fotografije i podatke šaljete na sledeću adresu: bjb.photo@gmail.com nensi bre. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Vala Nensy ti k'o s kruške da si pala Pa je si li bilo šta pročitala ili pogledala neko od prethodnih takmičenja? Fotografije treba da se šalju na gore navedeni e-mail i ne smeš da kažeš koja je tvoja fotografija do kraja glasanja. Klikni na PRAVILA TAKMIČENJA i pročitaj šta piše. "MOLIM SVE UČESNIKE DA PRE SLANJA FOTOGRAFIJA PROČITAJU PRAVILA TAKMIČENJA." Možda treba još većim slovima da napišem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano April 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Dajte devojci smajlica van konkurencije za ovaj "biser", zasluzila je! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 2, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam poslala i na mail.... A pravila sam prelistala......PRIZNAJEM da nisam citala od reci do reci.... evo briseeeeem slicku....nisam kriva sto me mrzi da citam A i iskreno nisam gledala druga takmicenja......ovaj me naziv privukao zbog naziva a fotkicu imam pa rekoh sto da ne.... Izvinjavam se svima...pogotovo onima sto mi dadose minuse 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro to, ali kako nisi videla bar ovaj deo sa "obratite pažnju na smanjivanje fotografije na zadati format"? Nema veze, učestvuj u sledećoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 9, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Još samo jedan daaaan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Maj 9, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslo pre nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja. glasanje ce verovatno poceti posle 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 9, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah i ja neki cvet... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan i ja. glasanje ce verovatno poceti posle 20. Neće, ne odgovara mi tad Sutra će Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 10, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan U stiglo puno fotkicaaaa...Divno! Kačim sutra,jer sam u sred gužve. KO LI ĆE DOBITI SMAJLIJAAA???!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najbolji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra šaljem, jebiga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...