crnisin 165 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj KTM LC 4 Adventure R,1999-o godiste, predjenih oko 36.000 km, uvezen iz Nemacke 2007-e sa oko 19000 km. Motor je u odlicnom stanju, redovno odrzavan, nov akumulator Yuassa, nove kocione plocice. Dodatna oprema: Touratech alu nosac i alu top case, Touratech nosaci bocnih kofera, grejaci rucki i jos po nesto... Registrovan jos mesec dana Cena 3400 eur ili zamena za automobil ili jeftiniji enduro Tel: 065/822 4336 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan KTM racing diskovi napred i nazad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan SR-racing izduvna grana, Sommer tuning Dellorto, Sommer sport luftfilter dekla ... i jedan od boljih klipova sa Adventurom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena pada na 3200 eur zbog skorasnjeg isteka registracije. Aktuelna zamena za automobil ili novce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Auu ,kakav motor!!!! Srecno sa prodajom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Touratech rally kontrol 5, uticnica 12 v, "copava" home made by @Draza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Crni sine pa ti si znaci kod Etne svaki dan parkiran , bas lep motor nema sta srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za auto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da osvezim temu, motor je ponovo u ponudi. Registrovan do 20.06.2012-e, kilometraza je sada oko 42 hiljade. Cena je 3200 eur ili zamena za jeftiniji auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna izmena, umesto alu kofera uz motor ide Hepco Becer top case. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je rekao da mu potrazim dobrog KTM-a...pretpostavljam da je tvoj takav.....samo ti cena posle cele sezone i 6000 km nije nimalo spala ...... u Maju 3200 i sada 3200 eura.... sta da mu kazem , da li ima prostora za dogovor ili.... u stvari, šta ja radim , daću mu tvoj tel. (nije na forumu) nek te pozove pa se dogovarajte..sorry 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je rekao da mu potrazim dobrog KTM-a...pretpostavljam da je tvoj takav.....samo ti cena posle cele sezone i 6000 km nije nimalo spala ...... u Maju 3200 i sada 3200 eura.... sta da mu kazem , da li ima prostora za dogovor ili.... u stvari, šta ja radim , daću mu tvoj tel. (nije na forumu) nek te pozove pa se dogovarajte..sorry U medjuvremenu produzena registracija, nov lanac ( zlatni DID ) i lancanici, nov regler i jos ponesto... Ako je drugar zainteresovan, prostora za dogovor ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je rekao da mu potrazim dobrog KTM-a...pretpostavljam da je tvoj takav.....samo ti cena posle cele sezone i 6000 km nije nimalo spala ...... u Maju 3200 i sada 3200 eura.... sta da mu kazem , da li ima prostora za dogovor ili.... u stvari, šta ja radim , daću mu tvoj tel. (nije na forumu) nek te pozove pa se dogovarajte..sorry U medjuvremenu produzena registracija, nov lanac ( zlatni DID ) i lancanici, nov regler i jos ponesto... Ako je drugar zainteresovan, prostora za dogovor ima. Poklanjaš ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne poklanjam B@ne, mislim da je ovo realna cena, "napolju" ovaj model ovog godista prodaju za toliko novaca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne poklanjam B@ne, mislim da je ovo realna cena, "napolju" ovaj model ovog godista prodaju za toliko novaca... Mislio sam da " ako prostora za dogovor ima " da ćeš ga u tom slučaju pokloniti. Da ne off-ujem oglas, srećna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mali je "prostor" za dogovor , hvala B@ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan eto ti sad crnisine pre nedelju dana sam kupio motor i imao kes... trebao si javiti... srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan eto ti sad crnisine pre nedelju dana sam kupio motor i imao kes... trebao si javiti... srecna prodaja Pa... odlucio sam pre par dana da prodam, ako smislim nesto pametnije ostace kod mene jos neko vreme. Hvala u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3000 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga nisam znao da ces opet da ga prodajes . Novac sam sipkao na stan . Ajde bacicu se malo na razmatranje . Treba li ti sav novac odma ili moze na Srpski dodjes mi . A onaj drugi sto imas ktm sta ces sa njim ???????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga nisam znao da ces opet da ga prodajes . Novac sam sipkao na stan . Ajde bacicu se malo na razmatranje . Treba li ti sav novac odma ili moze na Srpski dodjes mi . A onaj drugi sto imas ktm sta ces sa njim ???????? Bar nas dvojica nemamo problema oko dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi pada napamet kad bolje razmislim to je odlican motor za mene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je odličan motor za mnoge ljude! Već duže vreme balim na ovako nešto, a ovaj primerak mi je BAŠ BAŠ sjajan. Šteta što, naravno, para nema. Sretna prodaja, da ne offujem dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...