Golub 1642 Napisano April 26, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, elem uzeo sam da ugradim prekidac na copavu, prekidac ugradjen i to onaj sa 3 konektora. Ima li neko neku semu sta dalje , kapiram da je neka matematika sa 2 releja i da ide i zica sa pokazivaca "N". Moze li mi neko olaksati da ne lupam glavu... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes sa izlaza kontakt brave da odvedes na prekidac, pa sa izlaza prekidaca da vratis na zicu koja je ranije isla na izlaz kontakt brave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4299 Napisano April 26, 2011 motoras, 2476 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi u stvari treba da mozes da upalis kada je menjac u neutralnom polozaju,a kada se ubaci u brzinu sa spustenom nozicom,da se ugasi agregat. Nije neka babaroga da se napravi,ali ne znam kakav ti je to prekidac sa tri kontakta. Obicno ide obican prekidac koji kad je spustena nozica prekine ,a kad se podigne pusti struju. Onda preko releja povezes na "neutral" i nozicu. Postavicu semu kako sam ja uradio kod mene na BMW-u,pa ti to mozda pomogne. U stvari,kod tebe ide prekidac sa 4 kontakta,a relej je sa tri. Evo ti elektro seme tvog motora pa malo prostudiraj. http://www.justanswer.com/uploads/motoforge/2009-07-21_135336_Wiring_diagram_Z250_C2_und_G2.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano April 27, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker Bas tako, zelim da motor radi dok je na copavoj a kada ga ubacim u brzinu a zaboravim da podignem copavu da se motor ugasi. Za el.semu mog motora imas pice. Ocekujem semu kako si ti uradio na BMW-u Hvala! E da pojasnim prekidac sa 3kontakta, pa moze da daje struju kada je podignuta nozica a moze i da prekida, evo seme s'tim sto moj nema masu al ne bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...