Jump to content

Moto Zajednica

Prekidac copave - Shema

Recommended Posts

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Pozdrav ljudi, elem uzeo sam da ugradim prekidac na copavu, prekidac ugradjen i to onaj sa 3 konektora. Ima li neko neku semu sta dalje , kapiram da je neka matematika sa 2 releja i da ide i zica sa pokazivaca "N". Moze li mi neko olaksati da ne lupam glavu...

Hvala unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 360 postova
  • Motocikl: TDM 900

Mozes sa izlaza kontakt brave da odvedes na prekidac, pa sa izlaza prekidaca da vratis na zicu koja je ranije isla na izlaz kontakt brave.

• Podržavam 1

• motoras, 2476 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Tebi u stvari treba da mozes da upalis kada je menjac u neutralnom polozaju,a kada se ubaci u brzinu sa spustenom nozicom,da se ugasi agregat. Nije neka babaroga da se napravi,ali ne znam kakav ti je to prekidac sa tri kontakta. :neznam: Obicno ide obican prekidac koji kad je spustena nozica prekine ,a kad se podigne pusti struju. Onda preko releja povezes na "neutral" i nozicu. Postavicu semu kako sam ja uradio kod mene na BMW-u,pa ti to mozda pomogne.

U stvari,kod tebe ide prekidac sa 4 kontakta,a relej je sa tri. Evo ti elektro seme tvog motora pa malo prostudiraj. http://www.justanswer.com/uploads/motoforge/2009-07-21_135336_Wiring_diagram_Z250_C2_und_G2.jpg

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

@stari roker

Bas tako, zelim da motor radi dok je na copavoj a kada ga ubacim u brzinu a zaboravim da podignem copavu da se motor ugasi.

Za el.semu mog motora imas pice. Ocekujem semu kako si ti uradio na BMW-u

Hvala!

E da pojasnim prekidac sa 3kontakta, pa moze da daje struju kada je podignuta nozica a moze i da prekida, evo seme post-7456-0-60738800-1303889877_thumb.jpg s'tim sto moj nema masu al ne bitno...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja