Mito_Maniac 80 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,moj drugar je kupio Mito 125,ali ga zeza nesto.Motor do 8000rpm ide super ali na 8000 pocne da stuca i brlja i preko toga nece,pa da ga j..... probali smo na kvacilo,niza,ma sve i preko 8000rpm nece.Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Po zvuku bi te rekao odmah sta je, ovako samo nagadjamo. To mi mirise kao da parcijalizatorski ventil nece da se otvori (zablokiran), inace kod RSa je ovo slucaj kad su zatvorene na 11kw, ili da je auspuh zapushen (zablokiran). 99%posto je to u pitanju, posto paljenje kad tih cvaja ili radi kako treba ili ne radi uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ne znam kako da ti opisem zvuk(ustvari znas onaj zvuk kad sednes na hladan motor i odmah hoces pun gas pa ona pocne da stuca,brlja i ostalo),tako se ponasa na 8000rpm.A auspuh nije sigurno jel smo stavljali sa moje koja ide extra i isto se ponasa.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Onda ne znam sta da ti kazem, probajte da rucno otvorite (izvucete) i zaglavite parcijalizatorski ventil (kod Aprilije i Yamahe je pokretan preko sajle, ne znam kako je to ovde reseno) pa probaj onda, vrlo verovatno da je to u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...