carlos11 27 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan velicina m skoro nova jednom stavljena na glavu i to sa podkapom jednostavno mi ne odgovara u voznji 100e i dalje je u kutiji sa zastitnom torbicom vratio sam i foliju na vizir http://www.bradfordmotorcycles.co.uk/products/845/Caberg_V2_407_Vibe_Anthracite/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da postavis neke slike tvoje kacige?A sta ti ne odgovara pri voznji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je M, pise u oglasu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da postavis neke slike tvoje kacige?A sta ti ne odgovara pri voznji? moja kaciga je ista kao sa slike sa linka sto sam postavio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Maj 6, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan je*em ti moju glavatu glavu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Da li je prodata kaciga i za koji je obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan nije jos velicina m 57-58cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Maj 18, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije prodata kaciga posalji mi pp sa brojem mob 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kaciga prodata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...